Szekeres Viktor

Élőszereplős Tapsi Hapsi mozifilmet terveznek

Scooby Doo, Alvin és a mókusok, Maci Laci, a Hupikék törpikék és Babar után a Bolond dallamok sztárjai, Tapsi Hapsi és Dodó kacsa is főszereplői lehetnek egy élőszereplős, animációs mozifilmnek.

A Warner Bros. filmstúdió felfogadta a Mi a manó? (Elf) című Will Ferrell-film forgatókönyvíróját, David Berenbaumot, hogy készítse el egy egyszerre élőszereplő és animált, ún. hibrid animációs filmnek a történetét, mely Tapsi Hapsiról szólna. A stúdió ezzel az új filmmel szeretné feléleszteni a mozikban a népszerű sorozatot, melynek szereplői 1996-ban a Zűr az űrben, 2003-ban pedig a Bolondos dallamok - Újra bevetésen című filmben szerepeltek.


A stúdió terve nem meglepetés, hiszen egyrészt a jogokat kár lenne parlagon heverve hagyni, másrészt pedig jelenleg igencsak népszerű a hibrid animációs műfaj, elég csak az Alvin és a mókusok vagy a Rágcsávók sikerére gondolni. Bár az is igaz, hogy az elmúlt hónapokban rájárt a rúd a zsáner képviselőire, hiszen a Marmaduke - Kutyakomédia és a Kutyák és macskák 2 is megbukott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Roger nyúl más kategória, legalábbis ami a sztorit illeti. Én gyerekként láttam először, ezzel az oldschool magánnyomozós filmnoir paródiával nem is tudtam akkor mit kezdeni. Technikailag szerintem a mai napig kifogástalan, szerintem jobban is néz ki sokkal, mint a CGI. Bár az előzetesét elnézve Maci Laci kinézetre egész jó lett, más kérdés hogy a film biztos nyomába sem ér majd élvezhetőség szempontjából a régi sztoriknak.
    Tapsi Hapsit mondjuk mindig bárgyúságnak tartottam, legyen inkább Prérifarkas és Gyalogkakukk mozi :).
  • bippo #10
    Úgy látszik neked is be lehet adni, mert beültél rá :)
    Aki meg családonként otthagy 10-20ezer forintot, az meg is érdemli. Ma jóval olcsóbban el lehet menni moziba. 3 gyerek 2 szülő ki tud jönni 5ezerből kedvezményes napon. Ja, nem a Westendbe kell menni péntek este vagy bemutatóra, meg nem kell tacot vagy mit zabálni végig.

    Amúgy nekem sem a kedvenceim ezek az előszereplős filmek, de helyén kell kezelni. Egy könnyed kis délutáni film, ami főként a gyerekeknek szól. Ezért van benne annyi idétlenkedés.
    Nagy mozis rutinnal biztosan unalmas, de hát szerencsére nem kötelező ezeket megnézni.

    Amúgy kreatív kérdésre: Látszik, hogy most rákaptak erre a filmkészítők, mert így régi rajzfilmeket, franchise-okat fel lehet éleszteni (olcsóbb, mint újat elinditani), és most ez a módszer a divat, azért van ennyi. Szeretik az emberek.
    Készíteni és színészileg amúgy biztosan tök érdekes lehet, hogy kellően élethű legyen.
  • JASON13 #9
    Attól még az Avatar egy kalap szar... Borzadály az egész. Ezek a kék manószerű óriások meg az egész számítógépes hülyeség, kifolyt a szemem a film végére. Gyűlölöm az ilyen filmeket, Roger nyúl még nagyon jó volt de onnantól kezdve ezek csak hülye idétlenkedések amiket belehet adni a hülye gyerekeknek hogy a szüleiket elrángassák a moziba és otthagyjanak családonként 10.000-20.000 Ft-ot.
  • winnie #8
    nem védem, nem nagyon szoktam ilyen filmeket nézni, nem hiszem, hogy lenne mit védeni rajtuk. de, ha valami kreatív, akkor ez a műfaj az.
  • bippo #7
    ja, related-ben van még egy csomó Making of...
  • bippo #6
    Gyakorlatilag ugyanúgy, mint a mai CGI-seket. Bluebox(ma már greenbox)-szal és mechanikus eszközökkel imitálva a rajzolt szereplőket felveszik a színészekkel, majd összeigazítják a rajzzal.
    Csak amit ma CGI-vel csinálnak, azt anno kézzel rajzolták.
    http://www.youtube.com/watch?v=u_VnHAy1Vdc

    Amúgy a cikkben is említik a 2 Tapsi Hapsi filmet. (2.bekezdés)
  • johnsilver #5
    Nagyon jó lenne. A Roger nyúl a pácban számomra etalon, nem tudom milyen technikát használtak, de számomra ez a fim jelenti a tökéletes egységet a rajzolt és az élő szereplők között.
    Volt már élőszereplős Tapsi Hapsi film.
    http://www.imdb.com/title/tt0117705/
    http://www.imdb.com/title/tt0318155/
  • bippo #4
    Roger nyúl a pácban 2 inkább...
  • EXPENDABLE #3
    Annyira bírom winnie,hogy te vagy az első mindig, aki annyira védi ezeket a szarokat! :D
    Most mondja valaki azt,hogy te egy farok vagy.... nagy arc vagy na!:D Erre mást nem lehet mondani!

    Akkor nyugodtan jöhet az animációs Donald kacsa, Kacsamesék, Goofy, Pindúr pandúrok, stb...

    Mesefigura illúzióromboló köntösben+3D = a sok hülyegyerek rohan anyuciékkal karöltve. Mindenki boldog! Világbéke! Cukormáz!
  • winnie #2
    az mióta nem kreatív, hogy a sok élőszereplős és animációs film között végre látni egyszerre animált és élőszereplőset. ha valami kreatív, új és nem elcsépelt műfaj, akkor ez.

    az avatar mekkora siker volt már?