Szekeres Viktor

Kukázhattak két Witcher-sorozatot

Nem fog elkészülni két tervezett The Witcher-spinoff.

A What's on Netflix információi szerint a pár éve bejelentett két The Witcher, azaz A vaják-spinoff nem fog elkészülni. Az egyik a 3. évadban bemutatkozott Rats csapat köré szerveződött volna, és Dél-Afrikában már le is forgattak belőle valamennyit, amit látva a lap szerint a Netflix inkább passzolta a projektet, aminek Dolph Lundgren, Ben Radcliffe, Christelle Elwin, Fabian McCallum, Aggy K. Adams, Juliette Alexandra, Connor Crawford, Deoudone van der Merwe, Morgan Santo és Stevel Marc lett volna a főszereplője.

Ugyanez a sors jutott egy másik élőszereplős spinoffnak, amiről végképp nem tudtunk sokat, de ettől még meghökkentő volt, hiszen egy vértelen, családi verziót terveztek volna hozzácsapni a franchise-hoz. A jelek szerint most ez sem fog megvalósulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #4
  "Csak hát kevés van.) "

  Kevés? Túl sok. Annyi rohadt jó cucc van, hogy képtelenség tartani a tempót, de nyilván van, aki érdektelen szemetet néz (nem is tudom, mikor néztem utoljára érdektelen szemetet), más meg a rohadt jó sorozatokat és arról panaszkodik, hogy csak 24 órából áll a nap.
 • wraithLord #3
  Itt két spinoffról van szó, nem a Witcher sorozatról. Azt én is sajnálom. De már az elejétől.
 • Supra-III #2
  Én azért sajnálom. Ez legalább híres / megalapozott sorozat (volt, ugyebár), most aztán tovább ömölhet az érdektelen szemét (tisztelek a kivételnek! Csak hát kevés van.)
 • wraithLord #1
  Családi verzió. :D Hát az nem baj, hogy nincs. A másik talán érdekes lett volna, de lehet, hogy csak Dolph Lundgren miatt mondom. :D