Szekeres Viktor

Itt a Verdák 2 első előzetese

Megérkezett a Verdák folytatásának első kedvcsináló promóciós anyaga. A Pixar nagy sikerű, de kritikai szempontból közel sem csak hozsannázott eredetijéből Villám McQueen és Matuka tér vissza jövő nyáron.

A Disney és a Pixar előrukkolt a Verdák 2 (Cars 2) első előzetesével, ami nem is annyira előzetes, hanem csak egy kedvcsináló fél perc, ún. teaser. Persze már épp ideje volt elindítani a reklámkampányt, hiszen a film amerikai premierjére alig 9 hónapot kell várnunk, hiszen 2011. június 24-én 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is bemutatkozik az új Pixar-alkotés


Amint arra a teaser is utal, a Verdák 2 hangvétele más lesz, mint az első részé. A film egyrészt a világ több országan fog játszódni (ld. az első kiadott concept artokat), másrészt pedig a műfaj is megváltozik, ráadásul a két főszereplő Villám McQueen és Matuka lesz, ők merülnek alá az intrikákkal teli új világba.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • retoucher #6
    Hát a shrek - Gesztesi Karcsi bácsi
  • winnie #5
    a barna kocsinak ki volt a magyar hangja?
  • Etinger #4
    De sokan szeretnének ilyen gyengébb animációt csinálni : ) : ) Ami nekem tetszett benne, az a fények, és a táj megvalósítása. Nagyon szép kis mese. A történet nem az igazi. A concept art alapján ez a rész izgalmasabbnak tűnik :)
  • KRTuning #3
    Érdekes eltérés látható az első részhez képest. A 3-ban már biztos agysebészek... elnézést, fedélzeti számítógép programozók lesznek.
  • bippo #2
    Azért hívják teasernek :)
    Az első verdáktól sem vártam sokat előzetes infók alapján, a végeredmény mégis jobb volt, mint vártam, egész jó kis film lett belőle.
    Ez a teaser sem tetszik, remélem hasonlóképp csalódok majd, mint az első esetben.
  • wolruf #1
    Hát ez tényleg csak teaser... :S