MTI

Történetek a melegségről

Beszéljünk a melegségről! címmel pályázatot hirdetett a Szimpozion Egyesület és a www.melegvagyok.hu című honlap azzal a céllal, hogy segítse a melegek társadalomban való elfogadását.

A pályázatra olyan valós történeteket várnak, amelyekben vagy egy meleg írja le saját "előbújása", vagyis homoszexualitása nyilvánosság előtti felvállalásának történetét, vagy egy kívülálló meséli el rokona, barátja, más ismerőse előbújását - mondta az MTI-nek Virág Zsolt, a Szimpozion Egyesület ügyvivője. A pályázati anyagok terjedelme maximum 2 gépelt A/4-es oldal, 3600 karakter lehet.

A legjobb valós előbújás-történetek szerzői könyvet, videokazettát, DVD lemezt, újság-előfizetést és egyéb ajándékokat nyerhetnek, továbbá írásaik felkerülnek a www.melegvagyok.hu honlapra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tttttom #44
    Én még a buzibárokat és a buzifelvonulásokat is betiltanám a picsába.
  • tttttom #43
    A Buzikat inkább korlátozni kénne mint,hogy ők kapjanak extra jogokat.Inkább asszimilálodjanak a társadalomba a homokosok és kész.
  • dez #42
    A valósághoz kellene megtanulni alkalmazkodni.
  • menetrend #41
    És a maradék 19 ember? Ők alkalmazkodjanak egyhez? Érdekes elképzelés....
  • dez #40
    "Igenis meg kell mondani hogy több MILLIÁRD emberből ami a normát képezi ne lógjon ki pár olyan ami nem előrébb viszi a világot hanem + szart kavar hozzá."

    Te nagyon el vagy tévedve. Állítólag minden 20. ember meleg. (Na most fog elhatalmasodni rajtad a homofóbia, mindenkit homokosnak nézel majd magad körül, LOL.)
  • menetrend #39
    Mint írtam aki kilóg a tömegből ÉS + szart kavar hozzá. Ergo a tömeggyilkos is ide tartozik sőt a pedofil is a tolvaj is meg igen a melegek is. A kedves haxoror fórumozó is így értette és minden embernek nyilvánvaló aki rendelkezik megfelelő szürkeállománnyal az az hogy aki előrébb viszi a társadalmat, fejlődést, kúltúrát, azt nemcsak vétek hanem bűn vissza rugdosni a "szürke tömegbe". Einstein kilógott a sorból de tudod több esze volt mint a fél sg fórumozóinak összesen.(enyhe túlzás dehát Istenem:P ). Nemtudom mért nem lehet figyelembe venni több dolgot egyszerre. Pl nemcsak azt hogy mondjuk 3 millió melegnek ez szar hogy megkülönböztetik őket de 3 milliárd embernek meg az a szar hogy a melegek ott vannak társadalmukban, ahol a fiaiknak lányaiknak olyan életet akarnak teremteni ahol ilyet nem lát. Ahol nincs undorítóan öltözött, kinéző melegfelvonulás. 3 milliárd több mint 3 millió. Nehogymár a többség alkalmazkodjon.

    Mielőtt azt mondaná valaki hogy akkor és a zsenik? A zsenik normális emberek maximum hóbortjaik vannak de szerintem ami segít több millió/milliárd embert azt el tudják mások viselni.

    Hitlert meg hagyd ki. Ő csak az árja népet akarta egyedülinek a földön. Nem úgy gondolta a többi "értelmes" emberkével hogy segítsünk a melegeken hogy alkalmazkodni tudjanak a többiekhez. Nem, tudod ő lágerekbe küldte őket vagy kényszermunkára vagy gázkamrába. És nemcsak a melegeket hanem a zsidókat cigányokat politikailag más beállítottságuakat és ha sikerült volna rátennie a kezét a világ többi részére is akkor bizony oroszok, magyarok, franciák, négerek meg még a fél világ mehetett volna a levesbe. Az kicsit más mint amiket mi írunk ide.

    Én kérek elnézést
  • haxoror #38
    Kilógó szög akit a társadalom (a többség) nem fogad el.
    A zsenik elfogadottak szal amit írtam rájuk pont nem vonatkozik, a melegek viszont a többség számára nem elfogadottak tehát rájuk viszont vonatkozik.

    Társadalmi normát írtam ami az egész társadalomra vonatkozik tehát az emberek többsége által elfogadott szokásokról és értékekről van szó és nem pedig valami helyi szubkultúra szokásairól, ráadásul Mo.-i viszonylatban (itt nincs szörf+füvezés életmód).

    [türelmes a gyerekekkel szmájli]

  • cateran #37
    Te se ezen a bolygón élsz, az is biztos....Aki kilóg a tömegből? Vesszenek a zsenik, mert nem olyan sötétek mint te? Vissza az őskorba, majd a bunkó megmutatja, mi a helyes...
    Csak úgy mellékesen: amerre én lakom, szokás, hogy mindenki szörfözik és füves cigit szív-ergo ez a norma...én egyiket sem teszem,akkor én most perverz semmirekellő vagyok?:P
  • cateran #36
    "igenis meg kell mondani hogy több MILLIÁRD emberből ami a normát képezi ne lógjon ki pár olyan ami nem előrébb viszi a világot hanem + szart kavar hozzá."
    Fasizmus rulez.....egy Hitler nevü osztrák himpellér hasonló okosságokat ugatott...meg is lett az eredménye!:P Ki dönti el, hogy ki/mi a normális? Talán te? Kispályás vagy te ahhoz:P
    Én pl. arra szavazok, hogy le minden kék szeművel, mert az nem normális! Ahh, most jut eszembe, az én szemem is kék...megyek is és megölöm magam:P
  • menetrend #35
    Olvass vissza. Ezt is írtam. Támogatni kell őket hogy vállalhassanak több gyereket. Nagyon hosszú távon a kifizetődőbb állambácsinak. Csak ehhez a nép érdekét kell figyelni nem az aktuális politikusokét. Aki meg megteheti de a karrier miatt nem vállal gyereket arról is írtam. Valahol visszább megtalálod.