44
  • tttttom
    #44
    Én még a buzibárokat és a buzifelvonulásokat is betiltanám a picsába.
  • tttttom
    #43
    A Buzikat inkább korlátozni kénne mint,hogy ők kapjanak extra jogokat.Inkább asszimilálodjanak a társadalomba a homokosok és kész.
  • dez
    #42
    A valósághoz kellene megtanulni alkalmazkodni.
  • menetrend
    #41
    És a maradék 19 ember? Ők alkalmazkodjanak egyhez? Érdekes elképzelés....
  • dez
    #40
    "Igenis meg kell mondani hogy több MILLIÁRD emberből ami a normát képezi ne lógjon ki pár olyan ami nem előrébb viszi a világot hanem + szart kavar hozzá."

    Te nagyon el vagy tévedve. Állítólag minden 20. ember meleg. (Na most fog elhatalmasodni rajtad a homofóbia, mindenkit homokosnak nézel majd magad körül, LOL.)
  • menetrend
    #39
    Mint írtam aki kilóg a tömegből ÉS + szart kavar hozzá. Ergo a tömeggyilkos is ide tartozik sőt a pedofil is a tolvaj is meg igen a melegek is. A kedves haxoror fórumozó is így értette és minden embernek nyilvánvaló aki rendelkezik megfelelő szürkeállománnyal az az hogy aki előrébb viszi a társadalmat, fejlődést, kúltúrát, azt nemcsak vétek hanem bűn vissza rugdosni a "szürke tömegbe". Einstein kilógott a sorból de tudod több esze volt mint a fél sg fórumozóinak összesen.(enyhe túlzás dehát Istenem:P ). Nemtudom mért nem lehet figyelembe venni több dolgot egyszerre. Pl nemcsak azt hogy mondjuk 3 millió melegnek ez szar hogy megkülönböztetik őket de 3 milliárd embernek meg az a szar hogy a melegek ott vannak társadalmukban, ahol a fiaiknak lányaiknak olyan életet akarnak teremteni ahol ilyet nem lát. Ahol nincs undorítóan öltözött, kinéző melegfelvonulás. 3 milliárd több mint 3 millió. Nehogymár a többség alkalmazkodjon.

    Mielőtt azt mondaná valaki hogy akkor és a zsenik? A zsenik normális emberek maximum hóbortjaik vannak de szerintem ami segít több millió/milliárd embert azt el tudják mások viselni.

    Hitlert meg hagyd ki. Ő csak az árja népet akarta egyedülinek a földön. Nem úgy gondolta a többi "értelmes" emberkével hogy segítsünk a melegeken hogy alkalmazkodni tudjanak a többiekhez. Nem, tudod ő lágerekbe küldte őket vagy kényszermunkára vagy gázkamrába. És nemcsak a melegeket hanem a zsidókat cigányokat politikailag más beállítottságuakat és ha sikerült volna rátennie a kezét a világ többi részére is akkor bizony oroszok, magyarok, franciák, négerek meg még a fél világ mehetett volna a levesbe. Az kicsit más mint amiket mi írunk ide.

    Én kérek elnézést
  • haxoror
    #38
    Kilógó szög akit a társadalom (a többség) nem fogad el.
    A zsenik elfogadottak szal amit írtam rájuk pont nem vonatkozik, a melegek viszont a többség számára nem elfogadottak tehát rájuk viszont vonatkozik.

    Társadalmi normát írtam ami az egész társadalomra vonatkozik tehát az emberek többsége által elfogadott szokásokról és értékekről van szó és nem pedig valami helyi szubkultúra szokásairól, ráadásul Mo.-i viszonylatban (itt nincs szörf+füvezés életmód).

    [türelmes a gyerekekkel szmájli]

  • cateran
    #37
    Te se ezen a bolygón élsz, az is biztos....Aki kilóg a tömegből? Vesszenek a zsenik, mert nem olyan sötétek mint te? Vissza az őskorba, majd a bunkó megmutatja, mi a helyes...
    Csak úgy mellékesen: amerre én lakom, szokás, hogy mindenki szörfözik és füves cigit szív-ergo ez a norma...én egyiket sem teszem,akkor én most perverz semmirekellő vagyok?:P
  • cateran
    #36
    "igenis meg kell mondani hogy több MILLIÁRD emberből ami a normát képezi ne lógjon ki pár olyan ami nem előrébb viszi a világot hanem + szart kavar hozzá."
    Fasizmus rulez.....egy Hitler nevü osztrák himpellér hasonló okosságokat ugatott...meg is lett az eredménye!:P Ki dönti el, hogy ki/mi a normális? Talán te? Kispályás vagy te ahhoz:P
    Én pl. arra szavazok, hogy le minden kék szeművel, mert az nem normális! Ahh, most jut eszembe, az én szemem is kék...megyek is és megölöm magam:P
  • menetrend
    #35
    Olvass vissza. Ezt is írtam. Támogatni kell őket hogy vállalhassanak több gyereket. Nagyon hosszú távon a kifizetődőbb állambácsinak. Csak ehhez a nép érdekét kell figyelni nem az aktuális politikusokét. Aki meg megteheti de a karrier miatt nem vállal gyereket arról is írtam. Valahol visszább megtalálod.
  • assdf
    #34
    Nem azért vállalnak magyarországon a párok kevés gyereket mert karrieristák. Hanem azért mert nincs anyagi fedezet 2-nél több gyerekre. Ha normális körülmények közt akarod felnevelni a gyereked, akkor normális ház kell normális ruha és normális kaja a gyereknek. Ez pedig rengeteg pénz. Olyannyira sok pénz hogy a legtöbb szülő örül ha a fizetéséből 1 gyereket fel tud nevelni normálisan és még a számlákra is futja. Hiába irnád elő hogy minden házaspár legalább két gyereket szüljön. Egyből fogadna a kérdés hogy aztán miből?
    miből lenne kifizetve a kajájuk a ruhájuk? a pelenka? (eszméletlen költség akinek már volt babája az tudja)
    Ma már ott tartunk hogy a szülésért is fizetned kell. (éljen feri bácsi...)
  • menetrend
    #33
    Magyarország népessége fogytán van (beszélek itt a magyarokról nem pedig a cigány, kínai, arab, meg egyébről) ha 2 embernek 1 gyereke van akkor fogy a népesség. Ha 2 embernek 2 gyereke van akkkor stagnál. Ha 2 embernek legalább 3 van akkor szépen lassan növekszik. De ha 50 kapcsolatból (férfi+nő=100 ember) csak 6 vállal 3 gyereket 10 vállal kettőt 20 vállal egyet a többi meg inkább karrier meg egyéb dolgokra összpontosít akkor nem lassan hanem gyorsan fogy. Fejlett vagy fejlődő országokban van ilyen probléma hogy csökken a népesség. És ez hosszútávon nagy szarban fog végződni. Ha így haladunk eljöhet majd az az idő mikor kívánod hogy legyen ilyen törvény. De elkanyarodtam a témától.

    Igenis meg kell mondani hogy több MILLIÁRD emberből ami a normát képezi ne lógjon ki pár olyan ami nem előrébb viszi a világot hanem + szart kavar hozzá.
  • haxoror
    #32
    Isten hozott a Földön, a civilizált társadalmakban az emberek együttélése törvényekre és a (többség által elfogadott) normákra épülnek, a működésük része hogy a kilógó szögeket beverik szal igen, az élet velejárója hogy ha valaki nagyon kilóg a sorból akkor a többiek rászólnak hogy vegye észre magát és az extrém életstílust a "szürke tömeg" nem tolerálja.
  • haxoror
    #31
    Rohadtul nem vettem a meddőket egy kalap alá a melegekkel szal ne akard direkt félreértelmezni amit írok, a meddőség egy szerencsétlen állapot aminek egyáltalán nem örül az akit érint ÉS megtesz mindent hogy ezen változtasson, kezelés, lombikprogram stb

    Ferdítés helyett próbálj meg érveket írni, persze tudom hogy ezzel kvázi lehetetlent kérek hiszen a homokosok mellett szinte lehetetlen ésszerűen(!) érvelni

    "meleg szülő" <- ez a kifejezés értelmetlen, gyerek csak hetero kapcsolatban születhet szal a meleg legfeljebb nevelő lehet
    [szőrszálhasogatás]
    A gyereknek normális hetero szülők kellenek, minden más megoldás szar, ige, a meleg nevelők IS szar megoldás.
  • Cat #30
    "ezt a gondolkodást meg kell szünetetni hogy karrier építés alatt nem vállalnak gyereket"

    Miért akarja Magyarországon mindenki megmondani hogy MÁS mit csináljon? Te pl. mekkora családban élsz, van egyáltalán testvéred? Örülnél neki, hogy ha felnősz hoznak egy olyan törvényt, hogy legalább 3 gyereket kell nemzened? Nevetségesek vagytok.
  • menetrend
    #29
    Törekedni kell arra hogy meglegyen. A gyerekeknek rendes nevelés kell. Hogy mikor felnőnek ne seggek legyenek. Ha a szülő idióta akkor azt kell kicsit megnevelni. Szomszédok barátok vagy család segítségével. Hameg nem megy akkor lehetne szervezetekhez fordulni. Az átnevelő tábor kicsit erős de ne úgy képzeljük el mint egy kaszárnya. Kb mint egy nyári tábor és oda lehetne vinni az embereket hogy az alkesz megértse nem szabad verni a feleségét, a fiatal megértse nem szabad idiótaságokat művelnie stb. Nem radikális módszerekkel hogy agyonverjük ha nem normális. Meg lehet találni az eszközöket amikkel jobb belátásra lehet tériteni a népeket és nem negatív ( nem verés meg ilyenek) De alapvetően a szülő nevelésétől függ minden. A tábor elég problémás lenne ha már olyan kellene de ahogy elnézem mi van a világban nemtudom. Néha jól jönne.
  • Visor
    #28
    Ebben igazad van! Nem homokosok kellenek a gyerekeknek. A gyerekvállalást is ösztönözni kéne, és ezt a gondolkodást meg kell szünetetni hogy karrier építés alatt nem vállalnak gyereket, mert az ilyenek miatt fogy a nép!
  • menetrend
    #27
    *örülnek annak.... Egy árvaházban a normálisabbaknál meg úgy álltalában törekednek arra hogy jó életük legyen. De itt legalább a természetesebb dolgokat látják. Homofóbozás ide vagy oda a meleg szülőkkel rendelkező gyerekek bizony megszívnák suliban. De szerintem mikor eléri a gyerek azt a pontot amikor már van fogalma a világról körülötte akkor őneki is rossz lehet hogy ilyenek a szülei. Ez az egyik lehetőség. A másik hogy kiskorától fogva ezt látja és így nő fel ezt veheti természetesnek és ő is inkább fiúkat fog szeretni. Pedig árvaházból lehet úgy került volna ki hogy nőt akar feleségének. De a meleg szülei így hagytak nyomot a fejlődésében. A gyerek attól veszi a példát álltalában aki felneveli. Harmadik lehetőség hogy semi nem lesz és normálisan felnő de valljuk be biztos hogy lenne a másik két lehetőségben is akadnának szép számmal. 3 ból 2 gyerek nem a legtökéletesebben nőne fel. Ez nem jó arány. Sarkítás ez is de nagyobb számoknál is sok lenne az annyi.
  • menetrend
    #26
    Miköze a meddőknek a melegekhez? Azért mert valakinek nem lehet gyereke még élhet egy tökéletes párkapcsolatban. Mint férj és feleség. Ők fogadjanak örökbe nyugodtan gyerekeket. Többet is. Ha meg szeretnének de nem tudnak mert nincsenek olyan anyagi helyzetben akkor mint írtam támogatni kell. Szerinted ők örülnek arra hogy meddők? Büszkék rá? Nemhinném. Szeretnének változtatni rajta és lehetőségükhöz képest szerintem meg is teszik amit csak tudnak. Míg egy meleg ember nemnagyon tesz meg azért bármit is hogy rendes életet éljen mint anyja apja. Inkább kimegy tangába meg mittoménmibe fesztiválozni az utcára hogy ő normális mindenki más a hülye mert nem akarja hogy a gyereke ezt lássa. (kicsit erős lett ez de érthetőbb)
  • Cat #25
    "Egy gyereknek rendes szülők kellenek. Nem homokosok."

    Egyetértünk. De mivan ha ez nincs meg?
  • Cat #24
    1. Tehát te a soktizezer magyar meddő embert egy kalap alá veszed a melegekkel. Gratulálok.

    2. Szóval inkább legyen a gyerek árvaházban, mint meleg szülőknél. Nem vagy kicsit vaskalapos? :)
  • haxoror
    #23
  • haxoror
    #22
    "Szerinted az ember egy gyereknemzésre termett gépezet?"

    MINDEN élőlény az, erről szól az élet!
    Megszületik, él, utódokat hoz a világra és meghal, az új generáció meg kezdi az egészet előröl. Az embernél az extra eltérés az "él" résznél jelentkezik mert annak a minősége a nem mindegy de ettől függetlenül a "megszületik, utódokat hoz a világra és meghal" rész ugyan az mint bármelyik másik előlénynél, amíg az ember nem örökéletű addig az utódnemzés természetes és szükséges része a faj fennmaradásának.

    Az, hogy egy meleg párnál nevelt gyerek élete nem ANNYIRA rossz mint egy árvaházban nevelté az még nem fogja a melegek örökbefogadását legitimizálni.

    #17
    Ja, a végén még én kérjek elnézést amiért normális vagyok és normális értékek szerint nevelem a gyerekeimet...

    #18
    Az emberiség X százaléka bolond/vak/vérzékeny stb volt ami ellen mindig is küzdöttek ők is (ha tehették) illetve az épek próbálták normalizálni az előbb említettek életét, a melegek viszont nem hajlandók belátni hogy valami kurvára nincs velük rendben és azon erőlködnek hogy a másságukat "normális" állapotként fogadja el mindenki amin (szerintük) nem kell változtani, na ez nem fog soha összejönni.
  • menetrend
    #21
    Az a vicces hogy sarkít mindenki. Egy gyereknek rendes szülők kellenek. Nem homokosok. Hiába írja itt valaki hogy akkor mivan hetero de alkeszokkal stb. Nem az se rendes ,seggbe kéne rugdosni hogy észheztérjen de van sok olyan normális ember aki nem csinál ilyet. Itt azokról szól a fáma. Aztán meg ez a születéses dolog hogy akkor a cigányok jobbak mert 15 kölkük van. Sarkítás. Kifelejted azt a részt hogy a mai világban (itt magyarországon) miket művelnek. Nem egyáltalán nem jobb. Figyelembe kell venni ezt is. A fiatal párokat akik megtehetnék azokat meg ösztönözni kéne hogy vállaljanak 2 vagy több gyereket. Vannak hülyék akik a karrier meg mittomén mi miatt nem vállalnak de vannak olyanok akik azért nem vállalnak mert nem tehetik meg! Azért is aggódnak hogy egyet hogy nevelnek fel tökéletesen nemhogy többet. Ezen kéne változtatni. Több támogatás miegyéb. Azok akik meg megtehetik mégse vállalnak azokat is lehetne valahogy segíteni vagy legalább kezdő lökést adni nekik.
  • Vorpal
    #20
    Elég meglepő, hogy a homoszexualitást ellenzők milyen durva módon argumentálnak,
    hasonlit a HirTV reggli müsorához - mindegy hogy mi van, de a Gyurcsány egy fasz.

    Hát gondold csak égi pl. haxoror - hogy te is megértsd sarkalatos leszek :

    Utálod a homokosokat mert természetellenesek - de inkább elnézel egy cigányt,
    mert ő csinál 15 gyereket, akiket bedug állami gondozásba,
    és akkor jön egy gén - ami lehetővé teszi, hogy egyes emberek fogják
    és ezeket a gyerekeket felneveljék csak rájuk öszpontositva és
    az intézményn kivül - sokat nem zavarnak és ritkán van annyi aberciójuk mint
    pl. neked vagy a te szüleidnek esetleg - mert az életük amugy is egy önigazolási
    folyamat és ennek egy része a transzparencia.

    Nem kell sózni - nem fogják elönteni a homokosok a társadalmat,
    ahogy a szőkék meg kék szemüek sem - Mo. on demográfiai válság van ez mind
    őket támasztja alá - ha már nem akarnak gyereket a fiatal párok - ami ugye
    szerinted szintén természetellenes.
  • assdf
    #19
    Egy előző hozzászólónak volt teljesen igaza. Senkinek sem a homokkal van a baja, hanem ahogy a buzik viselkednek. Főleg buzifelvonulások alkalmával... én sem vonulok ki az utcára és tolom le a gatyám és sz@rok a közepére mert nekem olyan a beállítottságom...

    Amúgy egy gyereknek apa és anya kell a normális élethez. Sajnos ez sokszor még a normál családoknál sem jön össze, ezért van ennyi sérült ember (lelkileg) a világon. Ne tetézzük azzal hogy két apa vagy két anya....
  • Vorpal
    #18
    A természetellenes szó - teljesen helytelen - olvass egyet vissza,
    a történet naggyából olyan, mint a szőke haj és kék szem megjelenése,
    ha a barátnőd ezektől szenved naggyából ott áll ahol a homokosok,
    egy temészetes reguláció áldozata.
  • nickb
    #17
    "TUDJÁK hogy a gyereknek kurva szar élete lenne mert mindenki a "szülei" miatt szívatná az iskolában"
    Az olyan emberek szívatnák cak őket mint te...ha nem lenne probléma egyes embereknek(mint neked) a meleg szülő akkor nem is bántaná a gyerekeket senki. Mert csak a homofób szülők homofób gyerekei bántanák őket...

    "A homokosokkal addig nincs baj amíg nem az utcán csinálják látványosan" A heteróknak szabad? Már olyan "heteró" párt is láttam nappal, parkban akik hajszál híjján dugtak...

    ""utódnemzésre alkalmatlan párkapcsolatról szól"
    Amerikában is ez volt az egyik indok amiért elutasították a melegek házasságát. Erre indult egy kezdeményezés hogy ha egy heteró pár 3 éven belül nem tud összehozni a gyereket akkor legyen semmis a házasságuk, hiszen ezek szerint a törvény egyedül az utódnemzésben látja a házasság értelmét...

    "többekközött azért írhat ide most mindenki, mert az ember egy gyereknemzésre beállított gépezet. Ez nem középkori gondolkodás hanem realitás és elemi érdek."
    Ronny, senki nem állít meg hogy csinálj vagy 6 gyereket...

    Catnak igaza van, mindenki sztereotípiákról beszél. Nem buzikról és heterókról kellene szólnia az egésznek hanem emberekről. Ha valaki örökbe akar fogadni akkor először megvizsgálják hogy alkalmas-e rá. Ha valaki alkalmas gyereknevelésre akkor fogadhason örökbe, ne azért mert heteró vagy meleg. A szomszédban egy alkoholista bunkó heteró él, a feleségének már alig van foga, az egyik gyereke nevelőintézetben van mert ilyen szülők mellett képtelenség normálisan felnevelkedni. Ehhez képest 2 jól szituált diplomás meleg akik mindent megadhatnának nem fogadhatnak örökbe csak mert melegek...

    A másik meg hogy a heterók nem rövidülnének meg azzal hogy 2 meleg kapcsolatát elismeri a törvény is. Ez olyan magyar hagyomány beszólni mások életébe, feljelentgetni, kibaszni másokkal. Mindenki foglalkozhatna a saját életével. Csináljon gyereket, fizesse az adót, vagy amit akar. Hagyjuk már élni egymást.
  • Jack Bauer ahős
    #16
    LOL, a homók is hetero kapcsolatból születnek. Be kell akkor tiltani a normál házasságot is? :D
  • Ronny
    #15
    többekközött azért írhat ide most mindenki, mert az ember egy gyereknemzésre beállított gépezet. Ez nem középkori gondolkodás hanem realitás és elemi érdek.
  • Ronny
    #14
    a németek sokkal betegebbek az amerikaiaknál. Szerencsétlenek nem is tudnak mit tenni, szisztematikusan herélik ki őket.
  • Cat #13
    "utódnemzésre alkalmatlan párkapcsolatról szól"

    Tudod hány házaspár van ahol az egyik/mindkét fél miatt nem lehet gyerekük? És hány olyan, ahol az egyik fél egyszerűen NEM AKAR gyereket? Ezeket is mind "természetellenesnek" nevezned. Szerinted az ember egy gyereknemzésre termett gépezet? Iszonyat középkori álláspontot képviselsz.

    "ugyan mi a faszért kéne az elsöprő többségnek egy degenerált kisebbség hülyeségeit elfogadnia".
    Talán azért, mert az a többség jogait (a Te jogaidat) nem sérti. Neked (Nekem) semmivel nem lesz rosszabb, ha két buzi összeházasodhat kedvére, csupán olyan jogokhoz jut általa, amiktől most elesik (pl. együtt felvehetnek hitelt a bankban, örökölheti párja vagyonát, vagy ha azt elüti az autó, akkor a kórházban megmondják neki is hogy mi baja van - jelenleg nem így van). Ezek Téged SEMMIBEN nem érintenek, őket viszont nagyonis.

    "Pláne utálom őket amikor engedélyeztetni akarják a gyerek-örökbefogadást mert szerintük nem probléma hogy két azonosnemű alkotja a szülői párt"
    Jelenleg Magyarországon (és a világ más országaiban is, természetesen) sokezer gyerek él nevelőotthonban. Ezeket jelenleg az állam tartja el (azaz TE FIZETED az adódból!), és bármennyire is próbálkoznak kis családokat alkotni, egy árva gyerek akkoris rettenetes hátrányból indul a családban élőkhez képest. A kérdésem az, hogy miért nem jobb pl. KÉT NŐHÖZ (mert ugye tudod hogy a leszbikusokról is szól a történet!) kihelyezni a gyereket, hogy normális családban élhessen, mint otthagyni a nevelőotthonban?
  • haxoror
    #12
    Csak pár dolog...

    Németország mára "Európa Amerikájává" vált szal pont hogy nem meglepő hogy ott nyíltabban vállalhatja magát mindenki.

    A homoszexualitás evolúciós zsákutca mert utódnemzésre alkalmatlan párkapcsolatról szól -> TERMÉSZETELLENES, kár zsonglőrködni a kifejezésekkel, az utódnemzés néküli élet mindig is természetellenes lesz.

    A homokosokkal addig nincs baj amíg nem az utcán csinálják látványosan, amíg belátják hogy ŐK a nemnormálisak és amíg nem próbálják a "normális" embereket arról győzködni hogy buzinak lenni természetes és hogy ezt mindenkinek el KELL fogadnia.
    (ugyan mni a faszért kéne az elsöprő többségnek egy degenerált kissebbség hülyeségeit elfogadnia? Ha akarom elfogadom, ha nem akarom akkor meg nem.)

    Pláne utálom őket amikor engedélyeztetni akarják a gyerek-örökbefogadást mert szerintük nem probléma hogy két azonosnemű alkotja a szülői párt, hát szerintem meg kurvára az, sok ellenérvet fel lehetne hozni de a legklasszikusabb a pofátlan önzés, TUDJÁK hogy a gyereknek kurva szar élete lenne mert mindenki a "szülei" miatt szívatná az iskolában de ezt a gyerekre vágyó buzik LESZARJÁK! nc

    A tudatlanságban és a balkánozásban viszont igazat kell hogy adjak, csak én pont az ellenkező oldalon látom ezeket a dolgokat...
  • Vorpal
    #11
    Az evolúció hozta létre mint bármi mást, de a szükségszerüség és nem a
    véletlenszerü mutáció játszott benne szerepet a mai elméletek alapján.

    A homoszexualitás mindig is jelen volt a társadalmakban és naggyából mindig
    azonos mennyiségben kisebb-nagyobb ingadozásokkal.

    Lásd : ha minőségre van szükség - akkor egy adott közösségben a nemzésképtelenek
    le tudják venni a gyermeknevelés fáradalmait a szülőkről - ezzel a reguláció
    egy formájává alakul a dolog - illetve hát a születésszabályozássá.

    A személyes véleményem, hogy ezzel az evolúció áldozataivá váltak,
    de azt is gondolom, hogy ezek szemléletében elfogadhatóbb a jelenlétük .
  • quentit
    #10
    Ha ez így lenne, ez a cikk se született volna...
  • pepe003
    #9
    Ez az állandó meleg téma már kezd unalmassá válni. Ezek nem veszik észre, hogy mindenki magasról tesz rájuk?
  • fourgee
    #8
    "Hogy mennyire titkolózóak? Hát az biztos, hogy pl. én és a legtöbb ember egyetlen embert sem ismer személyesen, aki felvállalta volna... (Ezért is hasznos, hogy a sztárok közül egyre többen vállalják a dolgot magyarországon is)"

    Az teljesen természetes, hogy vannak dolgok amiket az ember nem mer felvállalni, erről is szól az élet. Sokkal apróbb dolgokat. Akik ilyeneken "problémáznak", azokat a társadalom már - ahogy látom - elfogadta. Igaz, még mindig vannak akik elkezdik a "hülye buzi", meg "hülye köcsög" szövegeket (néha én is ), de ilyen hangok mindig is lesznek. A probléma nem itt van. A probléma a "meleg büszkeség napja", meg a hasonló rendezvények és résztvevőikkel van. Ha két azonos nemű szereti egymást, addig nem foglalkoztat a dolog, amíg nem kezdenek el zaklatni (még soha nem volt ilyen, ha a két azonos nemű nő lenne, akkor még tetszene is ). Viszont amikor két, undorítóan buzi csávó nyilvánosan, konkrét szexuális cselekmények imitálását végrehajtja, vagy egy szál tangában, a kezein meg a lábain ilyen szőrös bigyóval táncol az utcán... Hát mikor vonultam végig a barátnőmmel alsóneműben tüntetni, hogy mi heteroszexuálisok vagyunk és még be is bizonyítjuk, hogy lássa mindenki? Soha! Mert ez természetes dolog. Az undorítóan viselkedő buzik pont ezzel árulják el magukat, hogy ők sem tartják ezt az egészet TERMÉSZETESNEK! Az ilyenek miatt, az ilyenek látványa miatt a társadalomban egy kis időre mindig beindul egy ellenző folyamat, aminek a levét azok isszák meg, akik TERMÉSZETESEN élnék a saját kis életüket, de nem merik felvállalni a másságukat. Mivel kizárólag ők tehetnének a társadalmat provokáló egyének ellen, de nem tesznek (vagy legalábbis nincs látványos hatása), ezért nem is tudom sajnálni őket.

    Összefoglalva: vannak homoszexuálisok, akik normális életet szeretnének élni (és azt is teszik), és vannak buzik, akik feltűnősködnek, és akik miatt az előbbieket is elítéli a társadalom. Akik a homoszexuálisok problémáit akarják megoldani, azok ezen elgondolkodhatnak, hogy először ezen a téren tegyenek rendet.
  • menetrend
    #7
    Evolúció szerint akkor a meleg emberek akkor mehetnek a levesbe. Tudod mint mondjuk a neandervölgyi. Egybeolvad a többi néppel ( feladja meleg mivoltát és beilleszkedik ) vagy "kihal". Tekintettel hogy szaporodni nem képesek (férfi nem lehet terhes tudtommal de javítsatok ki ha tévedek). Nomeg ott van az az aprócska tény amivel pár másik ember is így van, ami pedig nem más mint hogy pl a fiam vagy a lányom ha lesznek akkor ne ezeket az embereket lássák. Tudod én nem örülnék ha ilyen embereket látna és így nőne fel és természetesnek, elfogadottnak venné ezt. Legfőképp nem hogy emiatt még hajlama is lesz rá. Lehet a te gyermekeidnek már bocsánat ilyen jövőt szánsz de én speciel nem és szerintem mások sem. Evolúciós szempontból a szaporodás elengedhetetlen a fejlődéshez. Nomeg nézzük a vallást. Isten nem poénból teremtette Ádámot és Évát, nem pedig Ádámot és Bélát. Nomeg látványnak az utcán is az az elfogadhagtóbb, természetesebb ha ellentétes nemüek mennek kézenfogva, ölelgetik, csókolgatják egymást. + sztem ha arra téved véletlen az ember szeme akkor hogymondjam szebb mint 2 homokos
  • quentit
    #6
    Annyi, hogy őket is az Evolúció hozta létre. Ez is egy véletlenszerű mutáció következménye. El kell fogadni, hogy mivel az evolució a véletlennel dolgozik, ezért ennek is köszönhetően nagyon sok féle ember jön létre. Ettől még nem kellene egymást kicsinálnunk... A melegek a szexualitást leszámítva mindenben pont olyanok mint bárki más. Nincs is annál jobb bizonyíték erre, mint hogy annak ellenére, hogy az emberek kb. 5% százaléka meleg mégsem ismeri fel SENKI sem, hogy ki meleg és ki nem. Ha valaki titkolja, akkor nem látszik rajta. És a melegek szerintem legalább 95%-a (vagy még több) titkolja is! (félnek a hátrányos megkülönböztetéstől)

    Hogy mennyire titkolózóak? Hát az biztos, hogy pl. én és a legtöbb ember egyetlen embert sem ismer személyesen, aki felvállalta volna... (Ezért is hasznos, hogy a sztárok közül egyre többen vállalják a dolgot magyarországon is)
  • aki kérdez
    #5
    Mi köze van a melegeknek az evolúcióhoz?