SG.hu

Megújult a Motiváció Alapítvány honlapja

A www.motivacio.hu címen elérhető weboldal célja a fogyatékos embereknek való információszolgáltatás és segítségnyújtás.

A grafikai tervezésnél az oldal készítői figyelembe vették a látássérült emberek igényeit is. A honlap vakbarát, megfelel az akadálymentes honlapok szakmai előírásainak. (Lásd: www.paramedia.hu.) A honlap integrált, azaz egyaránt megfelel a látó és a vak látogatók elvárásainak. Minden oldalát használni képesek a gyengénlátók a nagyítóprogramokkal és a vakok a képernyőolvasó programokkal.

A vakok számára a navigálást a minden oldal elején elhelyezett "menü átugrása" segédgomb könnyíti meg, amely a látók számára nem jelenik meg. A látássérülteket és egyéb fogyatékossággal élőket (diszlexia, tanulási nehézségek) segíti a honlap alján elérhető Honlaptérkép, ahol sorszámozva a honlap valamennyi oldala áttekinthető és egy helyről elérhető.

Az oldalon az alapítvány bemutatása mellett a sérült emberek önálló életvitelét segítő szolgáltatások és egyéb információk, fórum, illetve hírek találhatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!