Spencer

Nyolc és fél évet kapott a német kannibál

Egy német számítástechnikai szakembert börtönbüntetésre ítéltek, miután bevallotta, hogy megölt és megevett egy általa az interneten keresztül megismert személyt.

A kannibalizmus vádját nem tagadó számítógépes szakember nyolc és fél év börtönbüntetést kapott előre nem megfontolt szándékkal elkövetett emberölésért, illetve azért, mert pszichikailag sérült áldozatát később megette.

A Kasselhez közeli Rotenburgban élő negyvenkét esztendős Armin Meiwes a közelmúltban feladott a világhálón egy hirdetést, melyben tizennyolc és huszonöt év közötti fiúkat keresett. A magát Franky-nek nevező vádlott többek közt a következő mondatot is belefűzte hirdetésébe: "Gyere hozzám, én pedig megeszem a finom húsodat!". A hatósági nyomozás során fény derült arra, hogy emberünk több száz potenciális jelölttel tartotta a kapcsolatot, ám valamilyen okból kifolyólag végül a negyvenhárom esztendős Bernd-Jürgen B.-re esett a választása, aki egyébként hozzá hasonlóan informatikus volt.


Armin Meiwes

A bírósági tárgyaláson Meiwes részletes beismerő vallomást tett, így például elmondta, hogy áldozatát 2001 márciusában egy több órás orgiát követően gyilkolta meg, ezt követően pedig egy kis fűrész segítségével feldarabolta. A vádlott a számára használhatatlan csontokat elásta a kertjében, a húsdarabokat pedig lefagyasztotta és néhány hónap alatt szépen lassan az utolsó darabig elfogyasztotta.

A vád képviselőjének nem sikerült elérnie, hogy Meiwest előre megtervezett szándékos emberölésért ítéljék el. A bíró szerint az eset azért nem nevezhető hétköznapi értelemben vett gyilkosságnak, mert a későbbi áldozat tudta, hogy ha megismerkedik a vádlottal mire számíthat, vagyis Bernd-Jürgen B. tulajdonképpen önként jelentkezett a gyilkosságra. A bíró az ítélet kihirdetésekor elmondta, hogy Meiwes nem gyilkosnak, hanem sokkal inkább egy egyfajta tiltott eutanáziát végrehajtó bűnös személynek tekinthető. Az elitélt egyébként még videót is készített a gyilkosságról és a feldarabolásról, amit zárt ajtók mögött a bíróságon is levetítettek. A kannibál hajlamú számítógépes szakember jó magaviselettel akár nyolc és fél évnél korábban is befejezheti börtönbüntetését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ikszD #27
    http://www.youtube.com/watch?v=B193-mJ61Ik
  • Sub #26
    "...egyfajta tiltott eutanáziát végrehajtó bűnös személynek tekinthet?" én inkább elmebeteg baromállat-nak nevezném! Remélem a sitten tesznek róla hogy a zuhanyzóban elejtse a szappant! Egy 140 kg-s néger meg megteszi kisköcsögnek! És csak 8 évet kapott??? Ez egy vicc... No comment!!!!
  • Inquisitor #25
    "Az ilyeneket gondolkodás nélkül ki kéne végezni!"
    No comment ... :(
  • ollie #24
    Azért érdekes, hogy ez az informatikai hírekbe került bele...
  • ollie #23
    Az ilyeneket gondolkodás nélkül ki kéne végezni!
  • FtranX #22
    amúgy nagyon kíváncsi lennék egy ilyen ember gondolatvilágára.
  • FtranX #21
    lol informatikusok...
    elvileg én is annak készülök.
  • Darth Sith #20
    kaphatna mondjuk 20év villamosszéket.. :DDD
  • Dynamic #18
    Nem is az a hihetetlen, hogy ez a barom embert akat enni, hanem az, hogy voltak olyan idióták akik beleegyeztek, hogy megegye őket.Ennek vajon mi lehet a lelki indítatása?
  • I94 #17
    Majd a sitten jol kitagitjak az anuszat.