Szekeres Viktor

Váltás a Star Trek 3 rendezői posztján

Mégsem Roberto Orci lesz J.J. Abrams utódja.

Mégsem Roberto Orci fogja rendezni a Star Trek 3-at. A hír mindenképp meglepetés, hiszen már jó ideje bejelentették, hogy forgatókönyvírói és produceri beosztását követően ő lesz J. J. Abrams utódja a rendezői székben. Azt természetesen, cseppet sem meglepő módon, nem tudhatjuk meg, hogy miért távozott, csak annyi biztos, hogy így hosszú hónapok előkészítési munkálata mehetett "kárba".

Orci távozása ellenére továbbra is marad producer és a film is az ú szkriptje alapján fog készülni, melynek megírásában még közreműködött Patrick McKay és J.D. Payne is, s elvileg a 2016-os premier is maradni tűnik, vagyis a franchise születésének ötvenedik évfordulóján láthatnánk a Star Trek 3-at. A hír megszellőztető Deadline egyébként arról is beszámolt, hogy a lehetséges utódok között ott van Edgar Wright is, aki olyan filmeket készített korábban, mint a Haláli hullák hajnala vagy a Világvége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #10
    Edgar Wright és Simon Pegg újra együtt? EGY STAR TREK FILMBEN? Engem már megvettek kilóta :D
  • SirBubu #9
    hát nekem mint SW-fannak nyilván az ST más nem nagyon lehet, mint.... (dobpergés)... nem jó, de a legelső mozifilm pont tetszett. (mondjuk utána a többi se, egészen a legutóbbiig. az a kémes, az szerintem egész fordulatos volt***. az előző, amiben Spocok -- vagy hogy a fenébe kell írni a nevét -- összevissza időutazgat, meg saját magával meg a szüleivel találkozgat vagy mit csinál, finoman szólva sem dobott fel)

    még az az őskori, TJHookerrel a főszerepben. mondjuk nem is miatta tetszett, meg az ST-hóbelevancok miatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mármint ha ez az a rész, amiben jön valami hülye nagy űrfelhő a Föld felé, ami mindent elpusztít, és csak jön, csak jön... aztán a végén kiderül, hogy megtalálta azt az űrszondát, amit az okosok a valóságban is kiküldtek a Naprendszerből, rajta valami platinalemezzel, azon meg a Föld hollétével. na, ezen elgondolkodtam: de most mi van, ha valami értelmes és max. félig barátságos civilizáció tényleg megtalálja azt a szaros szondát? tényleg nem volt jobb dolguk ezeknek a barmoknak, mint hogy kiküldjék? egyébként ha már az egész emberiség nevében tették, legalább végezhettek volna közvéleménykutatást vagy valamit


    na ez a rész speciel azért tetszett, mert klasszikus sci-fi vonásokat mutatott nekem, titokzat, végtelen űr, űrhajók (tán némi űrcsata is volt benne), ilyenek

    ***de például itt sem tudom (oké, gugli a barátom, meg amúgy is inkább költői a kérdés), hogy a sztorit JJ találta ki egyáltalán? és úgy részleteibe menőleg, vagy mennyire? mert azért alapvetően a sztorija tetszett

    (szerk.) ú, vazze, konteót szimatolok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    J.J. --> JarJar. ez semmi jót nem jelenthet viszont

    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.10. 18:54:26
  • NEXUS6 #8
    Én vagyok annyira /verz, hogy elkezdtem nézni a az összes ST mozifilmet. Hát mit mondjak, aki azt mondja, hogy JJ. agyonütte ezt a sorozatot, az nagyjából zéró érzékkel rendelkezik a filmek terén. Öcsém mondjuk az első mozifilm átszenvedése után, azt mondta, hogy soha a büdös életben nem bocsájtja meg nekem ezt, hogy mégegyszer megnézettem vele.

    A 4. mondjuk Disney családi mozidélutánnak elment, peace for Challanger, meg mentsük meg a bálnákat üzivel. A többi viszont dúrván nézhetetlen kategória, nagyjából mindegyik. Szal JJ ebbe a nem is állóvízbe, hanem félig kiszáradt, békanyálas pocsojába dobott követ.
    XD
  • Ender Wiggin #7
    ha az író marad orci, akkor továbbra sem. egyébként mckay és payne eddig egy nagy nulla, filmes karreir tekintetében, úgyhogy elsőfilmesként esülyük sincs, én nem nagyon szarnám tele a gatyámat örömtáncot járva a helyedben...
    amúgy az első kettő nézhetelen agyhalott fos.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.12.09. 09:19:42
  • Chris05 #6
    Nekem is tetszettek. Szerintem abszolút nézhető mindkét film.
  • AZUL #5
    egyetértek.
  • xen #4
    Nekem tetszett mind a két J.J. féle Star Trek. Az első film trailere meg egyszerűen zseniális, nem véletlenül lett díjnyertes.
  • Sequoyah #3
    Lehet feldobtak a napodat, de megcsillanni igy hogy fog az a nap JJ trukkjei nelkul?:)
  • zetortraktor #2
    A hír mondjuk éppen arról szól, hogy eddig úgy volt, hogy nem ő lesz, de most már lehet ő is, hiszen szabad a szék.

    Én abból szívesen csinálnék elvi kérdést, függetlenül attól, hogy jó volt vagy sem a film (bármilyen is, ilyen sikeres még sosem volt ST-film), hogy vajon J.J. Abrams "sara"-e, hogy nem lett jobb. Úgy értem a forgatókönyv adott, a nagy kreatív döntések adottak voltak. Ő csak levezényelte a dolgokat.
  • SupraMKIII #1
    Nem JJ lesz a rendező? Feldobtátok a napomat!!!!

    Talán így újra van esély egy igazi ST filmre :-)

    (a fentiek az én véleményemet tükrözik, amivel én jól elvagyok, és nem érdekel, hogy ha ebből valaki elvi kérdést/vitát akar csinálni :-) )