10
  • RAZOR27
    #10
    Edgar Wright és Simon Pegg újra együtt? EGY STAR TREK FILMBEN? Engem már megvettek kilóta :D
  • SirBubu
    #9
    hát nekem mint SW-fannak nyilván az ST más nem nagyon lehet, mint.... (dobpergés)... nem jó, de a legelső mozifilm pont tetszett. (mondjuk utána a többi se, egészen a legutóbbiig. az a kémes, az szerintem egész fordulatos volt***. az előző, amiben Spocok -- vagy hogy a fenébe kell írni a nevét -- összevissza időutazgat, meg saját magával meg a szüleivel találkozgat vagy mit csinál, finoman szólva sem dobott fel)

    még az az őskori, TJHookerrel a főszerepben. mondjuk nem is miatta tetszett, meg az ST-hóbelevancok miatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mármint ha ez az a rész, amiben jön valami hülye nagy űrfelhő a Föld felé, ami mindent elpusztít, és csak jön, csak jön... aztán a végén kiderül, hogy megtalálta azt az űrszondát, amit az okosok a valóságban is kiküldtek a Naprendszerből, rajta valami platinalemezzel, azon meg a Föld hollétével. na, ezen elgondolkodtam: de most mi van, ha valami értelmes és max. félig barátságos civilizáció tényleg megtalálja azt a szaros szondát? tényleg nem volt jobb dolguk ezeknek a barmoknak, mint hogy kiküldjék? egyébként ha már az egész emberiség nevében tették, legalább végezhettek volna közvéleménykutatást vagy valamit


    na ez a rész speciel azért tetszett, mert klasszikus sci-fi vonásokat mutatott nekem, titokzat, végtelen űr, űrhajók (tán némi űrcsata is volt benne), ilyenek

    ***de például itt sem tudom (oké, gugli a barátom, meg amúgy is inkább költői a kérdés), hogy a sztorit JJ találta ki egyáltalán? és úgy részleteibe menőleg, vagy mennyire? mert azért alapvetően a sztorija tetszett

    (szerk.) ú, vazze, konteót szimatolok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    J.J. --> JarJar. ez semmi jót nem jelenthet viszont

    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.10. 18:54:26
  • NEXUS6
    #8
    Én vagyok annyira /verz, hogy elkezdtem nézni a az összes ST mozifilmet. Hát mit mondjak, aki azt mondja, hogy JJ. agyonütte ezt a sorozatot, az nagyjából zéró érzékkel rendelkezik a filmek terén. Öcsém mondjuk az első mozifilm átszenvedése után, azt mondta, hogy soha a büdös életben nem bocsájtja meg nekem ezt, hogy mégegyszer megnézettem vele.

    A 4. mondjuk Disney családi mozidélutánnak elment, peace for Challanger, meg mentsük meg a bálnákat üzivel. A többi viszont dúrván nézhetetlen kategória, nagyjából mindegyik. Szal JJ ebbe a nem is állóvízbe, hanem félig kiszáradt, békanyálas pocsojába dobott követ.
    XD
  • Ender Wiggin #7
    ha az író marad orci, akkor továbbra sem. egyébként mckay és payne eddig egy nagy nulla, filmes karreir tekintetében, úgyhogy elsőfilmesként esülyük sincs, én nem nagyon szarnám tele a gatyámat örömtáncot járva a helyedben...
    amúgy az első kettő nézhetelen agyhalott fos.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.12.09. 09:19:42
  • Chris05
    #6
    Nekem is tetszettek. Szerintem abszolút nézhető mindkét film.
  • AZUL
    #5
    egyetértek.
  • xen
    #4
    Nekem tetszett mind a két J.J. féle Star Trek. Az első film trailere meg egyszerűen zseniális, nem véletlenül lett díjnyertes.
  • Sequoyah
    #3
    Lehet feldobtak a napodat, de megcsillanni igy hogy fog az a nap JJ trukkjei nelkul?:)
  • zetortraktor
    #2
    A hír mondjuk éppen arról szól, hogy eddig úgy volt, hogy nem ő lesz, de most már lehet ő is, hiszen szabad a szék.

    Én abból szívesen csinálnék elvi kérdést, függetlenül attól, hogy jó volt vagy sem a film (bármilyen is, ilyen sikeres még sosem volt ST-film), hogy vajon J.J. Abrams "sara"-e, hogy nem lett jobb. Úgy értem a forgatókönyv adott, a nagy kreatív döntések adottak voltak. Ő csak levezényelte a dolgokat.
  • SupraMKIII
    #1
    Nem JJ lesz a rendező? Feldobtátok a napomat!!!!

    Talán így újra van esély egy igazi ST filmre :-)

    (a fentiek az én véleményemet tükrözik, amivel én jól elvagyok, és nem érdekel, hogy ha ebből valaki elvi kérdést/vitát akar csinálni :-) )