Szekeres Viktor

Megvan a Star Trek 3 rendezője

Roberto Orci lesz J.J. Abrams utódja a Star Trek-mozifilmek rendezői székében.

Ezúttal is igaznak bizonyultak a filmes berkekből származó pletykák, miszerint Roberto Orci rendezi a harmadik újkori Star Trek-mozifilmet. Az értesülést a Variety tegnapi híre erősítette meg, így már biztosra vehetjük, hogy a Star Trek, valamint a Sötétségben - Star Trek egyik forgatókönyvírója és producere, sokak szerint a sikerek egyik legkomolyabb előidézője állhat a kamerák mögé.

Orci a sorban a 13. Star Trek-mozifilm forgatókönyvén is dolgozik, de az írási munkálatokban Patrick McKay és J.D. Payne is segít neki. Azt egyelőre még nem tudni hivatalosan, hogy mikor kerül bemutatásra a mozikban a Star Trek 3, de annyit érdemes tudni, hogy a franchise 2016-ban ünnepli születésének 50. évfordulóját, így adná magát, hogy a Paramount ehhez a jeles alkalomhoz időzítse a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Predator nem is volt annyira rossz....
  • Ender Wiggin #5
    orci íróként óriása halom guanóvá tette a franchise-t. a fringe-ben jó volt, de a mozi nem az ő világa. és most meg még rendezni is fog...hát ez nálam még annyit sem ér, mint abrams gyenge viccei.
  • Zero 7th #4
    Hát nem tudom. Lehet, hogy a Predators Rodrigez miatt lett szar, de azután Antal Nimród esetében én is kétszer meggondolnám, bízzak-e rá olyan frencsájzt, amivel még kezdeni akarok valamit utána...
  • Nebojsa1982 #3
    Jackson? Ugyan már. Túl van értékelve a fickó. Shane Black lehetne a befutó. Esetleg még Antal Nimród, de őrá nem bíznak ilyesmit. :(
  • Narxis #2
    Jaja
  • Vol Jin #1
    Peter Jackson lett volna a nagy dobás.