Szekeres Viktor

William Shatnerrel készül az új Star Trek-film?

Egyre több jel utal arra, hogy az idősebb Kirk is szerepelni fog a Star Trek 3-ban.

Egyre inkább beigazolódni látszanak a korábbi pletykák, miszerint William Shatner benne lesz a harmadik "újkori" Star Trek-mozifilmben. Ráadásul a legutóbbi utalás magától a színésztől származik, aki egykoron Kirk kapitányt alakította a tévésorozatban és több filmben is, ugyanis Shatner annyit írt Twitteren, hogy "I'm baaaaccckk!!!", vagyis "Visssszaaaatéééérteeem!". Persze ez a megjegyzés elég semleges, sok mindent jelenthet, s amikor követői pozitívan reagáltak, akkor Shatner törölte eredeti bejegyzését és azt tweetelte ki, hogy "I'm baaaccck in LA", vagyis visszatért Los Angelesbe. Vajon csak félreértés volt a rajongók részéről a következtetés, vagy csak Shatner élvezi, hogy szórakozhat követőivel?

Tweetje előtt Shatner egyébként beismerte, hogy megkereste őt J.J. Abrams, aki a Star Trek 3 egyik producereként annak ellenére dolgozni fog a franchise-on, hogy jelenleg a Csillagok háborúja hetedik epizódját rendezi. A Badass Digest úgy tudja, hogy Shatner egy rövid jelenésre, egy cameóra kérnék fel, melyben a fiatal Kirköt alakító Chris Pine mellett a fiatal és idős Spock, Zachary Quinto és Leonard Nimoy is szerepelne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    én úgy vélem, csak egy univerzum van, az amit már ide, s tova 50 éve bővitgetnek. az a két új film, kb. fan fiction színvonalú volt.
  • Gegeny01 #2
    hát ebben az univerzumban nem biztos hogy meghalt...
  • Ender Wiggin #1
    mit szórakoznak, olyan aranyosan halt meg. miért nem hagyják már lens flare nélkül nyugodni...?