Szekeres Viktor

Csak kikerült a Sötétségben - Star Trek őszinte előzetese

A Sötétségben - Star Trek őszinte előzetese pontosan azokat a magas labdákat csapja el, amiket az egyszeri mozinéző is lecsapna. Hogy ez jó vagy sem, azt mindenki eldöntheti magának.

A ScreenJunkies újabb őszinte előzetese a Star Trek rebootjának folytatásához, a Sötétéségben - Star Trekhez készült el. És természetesen azzal kezdődik, hogy jelzik számunkra, hogy a film a reboot folytatása, mely a legelső film folytatásának történetére épül. S persze azt is azonnal megtudhatjuk, hogy J.J. Abrams megközelítése, valamint a Khan haragja több párhuzamos vonással is rendelkezik.


Persze a trailerben a lens flare-ek alkalmazása miatt is megkapja a magáét a rendező, de szegény James T. Kirköt sem kíméli a csapat, mely pár óra alatt már 200 ezer nézőt könyvelhetett el magának a videóval. A trailer egyébként valamivel hosszabb a megszokottnál, ugyanis idősebb Spock jelenlétének kifigurázására még egy kis animációs betétet is láthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #6
    vicces.

    a friss, szórakoztató "első" rész után a második valóban csalódás volt. már megint.

    mellesleg j. j. abrams szerintem a klasszikusan túlértékelt rendező/író/producerek közé tartozik, igazi blöffkirály. mindig többet ígér, és mindig el tudja adni a szar portékáját.
  • kalapos01 #5
    A lens flare-ről.
  • Zolthen #4
    Ennek se sok értelme van...

    Amúgy mi az a lens flare?
  • WoodrowWilson #3
    Ööö, nem. Mi baj van az őszintével? Pont az a lényeg, hogy ha őszinte lenne az igazi előzetes, akkor ilyen lenne.
  • Narxis #2
    Ez kurva jó! :D
  • Csaba161 #1
    Itt már n-edszer találkozom azzal a tök értelmetlen kifejezéssel, hogy ŐSZINTE ELŐZETES. Ez mi a szart akar jelenteni?????

    Az eredeti angol Honest szó itt értelemszerűen azt jelenti, hogy: IGAZI, VALÓDI, HAMISÍTATLAN!!!!!!!!!