Alakul a Sicario 3

Lehet, hogy végre lesz valami a harmadik Sicarióból?

Josh Brolin, a The Playlistnek adott interjújában elmondta, hogy a Sicario 3 egyre közelebb kerül a megvalósuláshoz, bár Christopher McQuarrie már nincs a produkcióban, míg Taylor Sheridan esetében nem lehet tudni, hogy benne lesz-e. Mindezt az egyik producer válasza alapján tudta közölni velünk.

Még 2018. nyarán írtuk, hogy miután a Sicariót a forgatókönyvíró, Taylor Sheridan mindig is afféle antológia-sorozatként képzelte, ami a Mission: Impossible-szériához hasonlít, ami nem tartalmaz szinte semmi szerializációt, epizódjai külön álltak, és minden részt más készít, és már akkor dédelgetni kezdték a harmadik epizód ötletét, ami kapcsán csak annyit vehettünk biztosra, hogy egy új, ugyancsak belevaló rendezőt fog kapni (bár azt is rebesgették, hogy Emily Blunt első részbeli karaktere is szerepelni fog benne).

Ősszel pedig arról számoltunk be, hogy a producerek, Basil Iwanyk és Erica Lee megerősítették a The Messengernek adott interjújukban, hogy még mindig dolgoznak a filmen, amiben nem Emily Blunt karaktere lenne az összekötő kapocs, hanem Benicio del Toroé. Lee hozzátette, hogy a szkript már részben el is készült, csak május elején az írósztrájk miatt fel kellett függeszteni az írását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!