Szekeres Viktor

2015-ben jöhet a Star Trek 3 és már meg is van a rendező?

Egy remekül sikerült független scifi rendezőjére kívánják rá bízni a következő Star Trek-epizód készítését, mely a tervek szerint alig két évvel az idei rész után, már 2015-ben bemutatásra kerülne a mozikban.

Mint az ismert, a Star Trek és a Sötétségben - Star Trek rendezője, J.J. Abrams a Csillagok háborúja következő epizódjának készítésével van elfoglalva, így nem viheti tovább a Gene Roddenberry nevéhez fűződő franchise mozis rebootját. Gond egy szál sem, hiszen a Deadline értesülései szerint a Paramount stúdiónak egészen konkrét elképzelései vannak az utódjáról, hiszen már meg is kezdődtek a tárgyalások Joe Cornish-sal.


A 45 éves angol rendező személye első pillantásra meglepőnek tűnhet, hiszen eddig mindössze egyetlen film, az Idegen arcokat (Attack the Block) fűzhető a nevéhez azonban mindez egybevág a jelenlegi hollywoodi trenddel, miszerint kis, független filmek készítőire bíznak nagy költségvetésű közönségprodukciókat. Cornish egyébként csak mozis rendezőként tapasztalatlanabb, hiszen korábban bőven akadt tévés munkája, ráadásul forgatókönyvíróként olyan filmeket jegyez, mint a Tintin kalandjai, vagy a nemsokára bemutatásra kerülő Hangyaember.

A tervek szerint egyébként a Star Trek 3 forgatására nyáron kerülne sor, ami azt jelentheti, hogy a Paramount 2015-ös premierben gondolkodik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Nekem az eddigi 2 resz siman bejott...
    De ez milyen lesz haaat....
  • Narxis #6
    Ez pl. egész jó próbálkozás.
  • Narxis #5
    Lassan de biztosan. :D
  • Narxis #4
    Jó ezt én megértem csak reméltem, hogy valahogy megtalálják az aranyközéputat és nem is az univerzum rebootja fáj a legjobban hanem, hogy semmi Star Trek nincs benne az egyenruhán kívül, az az ami emlékezetet, hogy mit is nézek éppen. Amúgy egy full sima scifi akciófilm. Remélem, hogy valahogy sikerül feltámasztani a sorozatot, bár ezek után... nagyon rossz nézni, hogy gyakorlatilag az összes korábbi filmet, sorozatot "rongyosra" néztem, emlékszem szinte minden részre és kész, vége. Most épp a TOS remastered verzióját nézem eredeti nyelven. Nyilván nem ezt várom vissza mert mai szemmel irtó gagyi de valami ilyesmit. Meg lehetne szerintem csinálni csak a nagy hálivúdi fejesek biztosra akarnak menni. Profit mindenek felett.
  • Csacsis #3
    vagy már (ki)öregszel... :D
  • Etinger #2
    Hát ez ok, viszont muszáj volt picit populárisabbá tenni a témát, hiszem míg a SW egyszerre volt szórakoztató a Geek arcoknak és az egyszeri szórakozásra vágyóknak, addig a ST sokkal szűkebb réteget ért el. Ezért így aztán aligha jött volna annyi bevétel, hogy 3 filmre is legyen muníció...
  • Narxis #1
    Az durva ha Star Trek rajongóként egyáltalán nem érdekel, hogy jön-e új film? Sikerült elérni a 2 "új" filmmel, hogy egyáltalán nem érdekel. Ha jön akkor biztos megnézem, de kb. ennyi.