Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Gombok ügyében Pointernek igaza van nem érezni mikor kapcsolt, de ez a legolcsóbb ami még jól is néz ki. Nekem ilyenek vannak, azért használhatóak, igaz 1-2 már kellett cserélni, mert nem mindig kapcsolt.
    A kormány terveidről érdeklődnék. Írod, hogy 1 - 0,8 lemezből lenne a ház. Ez csak a gombtartó, vagy ez a lemez lenne a kormányküllő is a fa markolatig? Arra nagyon gyenge lenne! Nekem 6mm-es alu lemezből van kivágva-reszelve az F1 kormányom az elég stabil, de azt is lehet picit "elnyújtani" Ha ajánlhatok egy megoldás típust akkor én a vidi alapján csinálnék kormányt. Nem kimondottan a G25 kormányból, azt a részét akár acélból is lehetne, alakra úgy hogy elférjenek a gombok, a lényeg minél stabilabb legyen. Arra tenném az 1-es 0,8-as lemezt, mint a vidin. A srác asszem alut forraszt (lehet, csak sok-drága szar kell hozzá, nem érdemes beruházni rá), én helyette horganyzott lemezt ajánlanék. Azt folyasztószerrel, és ón-al lehet forrasztani mint a bádogosok az ereszt. Így egyszerűbben ki tudod hozni azt az alakot a kormányból amit szeretnél. Tömör anyagból ha nem vizesvágóval csináltatod befonod a szemöldököd mire kireszeled, és akadnak ám érdekes sarkok-szögek.
    A Vidi:
    http://www.youtube.com/watch?v=hbu9pkb61Ms