Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Én anno RBR-re rally feeling miatt vettem a 35cm-est. Nem azt mondom hogy megbántam, de lehetne kisebb. Én a legnagyobb problémát abban látom, hogy sokat kitakar a monitorból(24"-os) ha úgy állítom be a belső nézetre, hogy a kormány felett, már ne lássam a game kormányát. Én úgy nem szeretek menni, meg akkor már nagyon felefelé is néznék, szal nagyon nem kóser úgy. Ehhez képest az össz 3cm-el kisebb átmérő(32cm) már sokkal jobb lenne. Amúgy ha jól tudom realban is a legtöbb kategóriában a 32cm körüli kormányt használnak, ha a feeling is fontos. Az oldalon a jobb felső sarokban a piros cocpit, picasa feliratra kattintva találsz fényképeket, amikben találsz 35cm-es kormányt is, meg pointernek van olyan képe ahol az eredeti G25, asszem egy 30cm-es, és a 35cm-es van egymás mellett, szemléltetés gyanánt. Összegezve, a dolgot, ha most vennék akkor 32cm-est vennék igaz így, hogy tudom milyen a 35cm-es.