11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#9959 Jajjaj, ne rohanjatok hamar, új Fanatec kormányokat venni. Hallottam róluk már, érdemes megvárni a V2 upgrade-et hozzájuk. -
Bivaly76 #9958 Kétségtelen, hogy a monitor méret, az üléshelyzet, a kameranézet nagyon meghatározóak abban, hogy milyen az élmény.
Mivel max realityt akaszerettem volna, én a DFP, meg tervezetten a G25 gyáriját is 35 cm-es MOMO Mod.69-re cseréltem, azzal toltam. Nekem nagyon bejött.
De a Fanatec CSW BMW GT-rimje is 35cm-es lesz!! -
#9957 34cm-s saját kreálmány -
rbal #9956 Én anno RBR-re rally feeling miatt vettem a 35cm-est. Nem azt mondom hogy megbántam, de lehetne kisebb. Én a legnagyobb problémát abban látom, hogy sokat kitakar a monitorból(24"-os) ha úgy állítom be a belső nézetre, hogy a kormány felett, már ne lássam a game kormányát. Én úgy nem szeretek menni, meg akkor már nagyon felefelé is néznék, szal nagyon nem kóser úgy. Ehhez képest az össz 3cm-el kisebb átmérő(32cm) már sokkal jobb lenne. Amúgy ha jól tudom realban is a legtöbb kategóriában a 32cm körüli kormányt használnak, ha a feeling is fontos. Az oldalon a jobb felső sarokban a piros cocpit, picasa feliratra kattintva találsz fényképeket, amikben találsz 35cm-es kormányt is, meg pointernek van olyan képe ahol az eredeti G25, asszem egy 30cm-es, és a 35cm-es van egymás mellett, szemléltetés gyanánt. Összegezve, a dolgot, ha most vennék akkor 32cm-est vennék igaz így, hogy tudom milyen a 35cm-es. -
#9955 Nekem, először nagynak találtam, de mos tmár minden más olyan kicsinek tűnik és megszoktam. Szerintem az ideális a 32-es. -
istvan2010 #9954 34 centis kormány átmérő az szerintetek nem nagy? Van aki ekkorát "tekerget"? -
#9953 Pont a belső nézet lenne a lényeg.. ezek meg motorháztetőről nézik... -
Ilyen 63"-os kell nekem :D -
#9951 Vagy üvegszálból!:) -
NÉMÓ510 #9950 Ezt inkább megkérdezem barátomtól aki csinál üvegszálas cuccokat.De az biztos hogy a pontos negatívot gipszből kell megcsinálni. -
istvan2010 #9949 Csak mert én is gondolom hogy egyet össze kéne dobni házilag (pár ezerből kijön). Az alapját mi alkotja? :D -
NÉMÓ510 #9948 Elejétől a végéig :) .Nem egy remekmű az biztos,de megteszi :D
Egyenlőre 5mm-es polifoammal lett beburkolva,és meglepően kényelmes.Valószínű így is marad.Még valamikor egy driftautóból esett ki.
-
istvan2010 #9947 A képen látható szék házi készítésű? :D -
NÉMÓ510 #9946 Köszönöm!
Kép
Ma is rakosgatok keveset :) . Csak az a fránya kormány :( -
#9945 szép lett ! gratula... -
NÉMÓ510 #9944 Üdv!
Végre színt kapott a szimu,gondoltam linkelek egy két képet.Csak sajna elfüstölt a kormányban az elektronika,úgyh nem tudom teljesen összerakni
link 1
link 2
-
#9943 -
#9942 Működik, teljesen hibátlan!:) -
#9941 Köszönöm szépen! -
#9940 A G25 meg G27 pedál szerintem megegyezik egy az egyben, a csatlakozójuk biztos ugyan olyan. De amúgy ha nem is működne, a G25 pedált meg lehet oldani, hogy működjön külön játékvezérlő ként. -
#9939 Köszi, nekem nem feltételes módban kellene a válasz! -
#9938 Mennie kéne. -
#9937 Hály!
Rég jártam erre, de most (is) szükségem lenne egy kis segítségre!:)
Van egy ~1éves g27 szett pedál nélkül, mert a tag kombinálja a fanateccel asszem, így azt nemadja hozzá!
Mivel nekem van egy g25szettem load cell-el, nekem nem is kellene ha egyáltalán kompatibilis?
Szóval a kérdésem az, hogy a g25 pedál menne-e a g27 többi részével?
Köszi! -
neszoljalbe #9936 Hali
Van valakinek eladó Fanatec váltószettje ? Érdekelne ! -
Szmore84 #9935 akit esetleg érdekel, ablaktörlő motorok :
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=hobbycnc&id=1111338935&msg=#27893 -
istvan2010 #9934 Hát nálam ez az indicator sehogy sem működik. Fel sem tudom telepíteni telefonra mert valami elemzési hibát ír ki! Mi lehet a gond? -
NÉMÓ510 #9933 Pedálok béta v.1 kész :) :
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
és a sofőr szemszögéből :
A fékpedál nagyon király.Versenyközbeni teszt az éjszaka folyamán :)
Ha valami képfeltöltést vagy ilyesmit elszúrtam,írj és bocs. -
NÉMÓ510 #9932 Aki ehez nagyon répa,annak is el tudod magyarázni hogy kell beállítani? -
ujhazi #9931 Sziasztok,
na most már talán megérett egy béta tesztre a cucc,
Shift Light Android-ra
bármilyen jellegű észrevétel probléma, ötlet van szívesen várom, mivel a program teszt verzió ezért ne essetek kétségbe ha gond van, szóljatok javítom, a következő címre: [email protected] ,vagy a program saját fórumában írhattok.
Jelenleg iracinglfs,rfactor amit támogat. A letöltési csomagban van egy magyar nyelvű leírás.
A későbbiekben valószínű felrakom az android market-ra is, a fórum olvasói ill. a tesztelők kapnak egy ingyenes tisztelet példányt majd.
-
rbal #9930 Hát persze hogy WTCC!
-
WTCC? -
#9928 Grat szép! -
rbal #9927 Topic OFF!
A szimes világból picit vissza a valóságba. Életem első autója!
Seat Leon
Topic ON! -
#9926 Ezt mégis miből gondoltad? Kicsit olcsóbban mint a bolti ára. £29.50 -
#9925 G27-be való nyomásérzékelős okossága van valakinek eladó , :) -
NÉMÓ510 #9924 Jogos.Bár a mosolyjel a mondat végén felment valamennyire.Csak vicceltem.
Az viszont tény és való,nagy okosság ez a kis vezérlő. -
Nyilas Lehel #9923 akkor ingyen adod? -
#9922 Van nálam egy berendelt, át nem vett elektronika. Biztos lemond róla, az aki miatt rendeltem, mert 1 éve nem izgatja, hogy már kifizette :D -
tilus #9921 Nem csak a kapcsolási rajz, a program is szükséges ami vezérli.
Kevesen vannak akik jó terméket készítenek a szimulátoros közösségben, én azt eröltetném, hogy ha valamire megvan a megoldás akkor támogassuk a készítőt, tervezőt, kitalálót azzal hogy megvásároljuk, ne, ellopjuk a dolgait.
-
NÉMÓ510 #9920 Le kéne nyúlni a kapcsolási rajzát :)