Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
40x40-es nek 3500ft métere, úgyhogy valami olcsóbb helyet remélem találok még.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Hozzávetõlegesen kurva drága 😄
Pontosabb árat még soha nem írt ide senki, ha kapsz, linkeld be pls 😄
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Nah mindegy, számok, nem is tudom pontosan mennyi volt a G25, lehetne tovább boncolgatni, de le merem fogadni, hogy az új logi ilyen felsõ kategóriás lesz, 600 dolcsi körül.
Frexet, meg ezeket nézegettem régen, de ez már a megfizethetetlen felsõ kategória nekem. Szóval ahogy mondod, a kettõ közti résre kell belõni valamit megfelelõ tudással és árral ellátva.
Amúgy ha eladod, mit tervezel helyette? Befejezed a saját pedált?
hagyjuk nem akarom tovább szemetelni a topikot
Ott a FREX, az ECCI, meg még találsz vagy nyolc nevet a bannerba.
Igaz ezek kb 400.000 Ft-os árkategóriát jelentenek, a kettõ közötti szegmensre lehet számolni.
Õ inkább egy olcsó termékbõl ad el 10.000.000-ót, és nem egy drágából 2.000-et.
A Fanatec-bõl nem azért volt hiány mert annyira-annyira sok fogyott, hanem mert a gyártással voltak gondok, és kis manufaktúrába gyártatnak.
A clubsport pedál, egy nagyon sikerszériás cucc volt amúgy, jól nézett ki, piacon verhetetlenül jó árral, de igen sok problémával küszködik még ma is. Lehet én is eladom.
Fanatecnek azóta, és addig se volt ilyen sikeres terméke.
innentõl kezdve a logi nem értem miért nem gyárt felsõbb kategóriás terméket. jó lenne márkanévépítésnek, vagy hogy nevezik, meg azért mostanság elég jól fogynak a még "megfizethetõbb", de minõségi cuccok. Fanatec clubsport pedálból hiány volt ugye...
Szóval értem én, hogy nem a logi piaca, de ha van pénz benne, márpedig van, akkor miért nem aknázzák ki a lehetõségeket....
Az aki kurva drágán megvette a G25-öt, vagy 27-et amikor új volt, lehet nem sajnálna egy pedál nélküli kormányra mondjuk azt a körülbelül hasonló összeget...
gariztatás meg oké, persze. csak haladni kell a korral és véleményem szerint a Logi utolsó sexy kormánya az a piros MOMO volt. Azóta semmi jó. nekem a G25 túl fapados, egyszerû, csúnya. a Fanatec most sokkal jobban bejön... Mindegy, a végeredmény ugyanaz. Vásárlóktól és pénztõl esnek el szerintem.
És nem csak most, hanem már korábban is, amikor pl én is clubsport pedált vettem és nem egy logi G27-et mondjuk. Fejlõdni kellett volna komolyabban, esetleg piacra dobni egy kezdetben limitált szériát.
amúgy sorry, a kormányosba akartam írni, de talán itt is elfér átfedésekkel.
Nem feltétlen ez a piac a logitech g25-g27 szériájának. Ráadásul sokkal olcsóbb mint az említett thrustmaster vagy a fanatec (amivel egyébként baromi sok technikai gond van, és közel sem rózsás a garanciális ügymenetük).
Ráadásul ez nem a kormányos topic 😄
maradjunk annyiban, hogy a végén csak igazam lesz, és a codival karöltve egy erõs, közép-felsõkategóriás kormány jön akkor az F1-gammához, mert nyilván azzal fogják promózni majd kölcsönösen.
mondjuk engem a logitech lep meg, nem tudom mi a francot csinálnak, a G27 szerintem tiszta béna, a thrustmasters és a fanatec új kormányaihoz viszonyítva. szó se róla, bõven cool minõség még az is, csupán a céget, fejlesztõket nem értem, miért kell megvárni, míg más legyárt ilyen komoly cuccokat, amikor mi is megtehettük volna akár?
a seggükön ültek, aztán basztak bármit is csinálni... nem a megmondó-ember szerepét akarom játszani, és bár én csak egy vagyok a sok közül, de a következõ kormányom egyre valószínûbb, hogy nem logitech lesz. kellett ez nekik...
@bardocz Fõleg külföldi keretekhez képest írtam, hogy olcsó, átlag magyar pénztárcához viszonyítva sajnos szinte minden drága. Alátétet szerintem bármibõl könnyedén lehet csinálni. Gondolom heel toe-hoz kell, ott még érdemes lehet közelebb állítani a féket a gázpedálhoz, és úgy megcsinálni, hogy a fékpedál magasabban legyen a gázhoz képest.
A képeket nézegetve jöttem rá mi kell nekem, egy nagyobb alátét a G25 fékpedálja alá. Már gondolkozok is, hogy mibõl kéne megcsinálnom.
Külföldrõl drága keretet venni, viszont németektõl olcsó a szállítás és elég jó árban van a többi kerethez képest. Nagyon masszívnak tûnik, negatívum, hogy monitortartó nem jár hozzá(nekem nem is kell), az üléstámla pedig nem dönthetõ és két részre szét lehet szedni.
GT Omega van még hasonló árban, ennél mûbõr az ülés, amibe jól bele lehet izzadni, egy hosszabb verseny alatt, emellett drágább és monitorral együtt nem tûnik túl stabilnak. Obutto-t néztem elõször, de nagyon drága, 484EUR postaköltséggel.
Azon gondolkozom hogy vennék egy DFGT-t és az megoldható lenne hogy hozzáadni egy kuplunq pedált meg egy 7lyukas váltót? + ami van az a DIY controller amit angliából vagy honnan lehet rendelni azt minden játék felismeri? Esetleg van olyan ember akinek már van ilyenje?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A léptetõmotor folyamatosan küldi az infót visszafele, hogy merre jár. Ilyeneket hasznának cnchez pl 😄
Bár azzal nem vagyok tisztába, hogy a 2irányu adatforgalmat hogyan valositják meg hogy amit én mozditok a kormányon az a játékba jelenjen meg amit meg a játék generál(rázkodás, csuszás) azt meg a kormányra fejtse ki.
Bár azt nem értem, ha ezzel ilyen realisztikus hatást lehet elérni akkor a nagy cégek miért nem használnak ilyet , mert lényegében csak egy kormáyt kéne a motorra szerelni a többit a szoftverre bizni
Azért ha találsz valahol készen ilyet, akkor honnan tudod majd, hogy így van bekötve? Mert ez nem igazán videó szabványos megoldás 😄
Valaki tudna segiteni az a baj szeretnén össze kötni a gépem a tévével sok megoldást talaltam Vga kábelt szeretném scartra ki vinni :
http://logout.hu/cikk/pc_vga_tv_rgb_scart_osszekotes/ati_vga_rgb_scart.html < Persze azt mondjak lehet venni készen is de nem találok sehol 😞
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Most itt engem az aggaszt, hogy ha ezt ki is cseréled egy megfelelõre, akkor is mitõl ment szét.
Egyszerûen extra melegben volt sokat használva, akkor lehet szerencséd. D ha valami más miatt volt melege, valami zárlat, megszorult a motor, vagy extra terhelés miatt. Lehet, hogy a hozzá tartozó kiszolgáló elektronika hibásodása miatt történt, vagy evvel együtt azok is meghibásodtak...
Érdemes lenne olyanhoz vinni, aki ismeri az áramkört nagyjából. Itt van a sarkon egy modellbolt, azokat sokszor láttam ilyeneket berhelni a pulton, biztos van szervizük is ilyen modellboltoknak. Vagy valami mûszerész szaki ismerõst megkérni.
Bocsi az offért.
Nekem van egy wv ülésem , hibátlan állapotú ,kicsit poros ,kicsit kagylós .
Ingyen viheted .
Pointer szerinted mennyire adja jól vissza a mozgást (azért kérdezlek téged, mert neked volt pneumatikus rendszered is)?
Gondolok itt az apró, gyors mozgásokra pl krékvetõ, úthibák, mert kis áttalakítással meg tudnám csinálni a vázat a mostaniból (csak a 3/4-ét darabolnám szétt<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>).
Õk akkor gondolom tudni fogják, hogy kell bekötni a soros csatlakozót is, meg a kabel is olyan vastag meg hosszú lesz amilyet én akarok😊
THX
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
mert akkor viszed a kábelt, vagy megméred hogy milyen vastag kell, mondod hogy 7 eresben adjanak olyat, meg a csatlakozót hogy milyen kell az tuti szétszedõs lesz, van ahol össze is rakják pár száz forintért és még sokszor így is olcsóbb mint az elõregyártott kínai
Akkor olyan fejût veszek, ami szétcsavarozható, meg megvágom a kábelborítást is. Köszi, mert potyára nem akartam venni. (remélem lesz olyan a környéken, hogy szétszedhetõ csatis)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014