Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
NÉMÓ510 #9884 Az hogy tv vagy sem,részemről teljesen másodlagos mert nem biztos hogy rá tudom majd kötni az antennát.Max gépen keresztül tudnék majd tévézni.
Viszont az hogy három kisebb,vagy egy nagy,az már fogósabb kérdés.
Három moncsis megoldást még nem láttam élőben,ezért kipróbálni sem tudtam.Talán még a szélek sem zavarnának,mert fognék egy kis kárpitot,azzal beszövetezném és bedumálnám magamnak hogy az az első ajtóoszlop.Ki tudja,tán még jobban átjönne a fíling.Amúgy is vannak olyan kanyargós utak hogy néha az ajtóüvegen kell kinézni ha látni akarod az utat :)
Arra is kíváncsi volnék,hogy ha középen egy jó széles,két szélen meg rövidebb de magasságra ugyanakkora van,akkor milyen hatást lehet elérni.Torzulna vagy sem,össze lehet e hangolni stb.
Hétvégén kipróbáljuk a nagy tévével hogy milyen,és ha bizonytalan maradok akkor veszek egy 80cm-s használt tévét.Aztán idővel úgyis kiforrja magát.