Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• NÉMÓ510 #9856
    Ne is emlegesd a panelt,ha néha rágondolok hogy milyen lesz még pisilnem is el kell menni :D
    Üldögéltem az ülésben,és járattam a motorokat egyszerre is meg felváltva,meg módosítani kellett kicsit a felfogatást hogy minden faszányosan elférjen,kormány hova essen satöbbi.Egyik motor kicsit gyorsabban forog ha egyszerre járatom őket,így minden irányba meg tudtam tapasztalni hogy milyen érzetet kelt.
    Első tesztnél egyből az jutott eszembe,amikor speres 323i-vel drifteltünk.Hasonló érzetet kelt,és azért ez nem semmi(már ahogy dőlöngélsz az ülésben,szinte ösztönösen az ellenkező irányba dől az ember).
    Ahogy ücsörögtem percekig a székben,(közben a motorok ringattak) azon morfondíroztam hogy milyen lenne az összhatás ha még a levegős rendszerrel is meg lenne spékelve.Na de nem szaladok annyira előre,most egyenlőre a kormány és a váltófelfogatással küzdök.
    Valószínű hogy 2 konzol lesz a váltónak.Egy a jobb láb mellett,egy meg fent a kormány mellett.
    A jobbik győz :)