Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• NÉMÓ510 #9847
    Kipróbáltam az ülést milyen ha mennek a motorok,és elég biztató.Ez volt az első benyomás,már már hányingerkeltő szinten mozgott amikor a folyamatos jobbra-balra billegést teszteltem huzamosabb ideig.
    Kíváncsi voltam mit szól hozzá a trafó,és mennyire melegszenek a motorok.De semmi extra.
    Utána meg szptm mint a torkos borz.
    Az egyik motornál megfordítottam a polaritást,és majdnem elájultam az idegtől hogy semmi mozgás,a trafó meg szinte üvölt(lelki szemeimmel még kék villámokat is láttam,de tényleg).
    Még jó hogy nem füstölt le az egyenirányító.
    Eszembe jutott Poi mester egyik írása,ami a negatív ág testreküldéséről szólt.Tudtam hogy én is bekaptam.
    Úgyhogy holnap a motorokat átalakítom,csak az egyik szénkeféhez kell külön madzagot behúzni.
    Ha valaki ilyen motorokat akar használni,az szintén vigyázzon vele(Lada típus Bakony művek :).