Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
NÉMÓ510 #9826 Köszönöm,megvenném.Majd szólj ha megvagy vele.
Még tartod a véleményed (kb 1 éve beszéltünk róla),hogy össze lehet kombinálni az ablaktörlőmotoros megoldást a levegőssel?Estére amolyan félkész állapotban lesz az ülésrész,és rápróbálom a levegős állványra hogy hol nem férni el vele.
Ha tudok,dobok fel képeket.
Talán még arról is,hogy nem szabad az ülést felrögzíteni :)
Még két kérdés : kaptam én is barátomtól trafót ami 13v és 8a leadásra képes.De 2 másodpercre bírta a 18 ampert is,mert véletlenül zárlatot csináltam.A tekercselésben használt vezeték vastagsága szerint tartósan a 10 ampert is elviseli. Elegendő ez a teljesítmény két villanymotornak?Plusz olvastam hogy te is átálltál trafóra az akksi helyett,és írtad hogy picit puhább lett a működése.Nem lehetne ezt kondival(-kal) kivédeni?
A másik kérdés,hogy mivel ismerősök elhalmoztak mindenféle alkatrésszel,mondván "biztos jó lesz a szimulátorodhoz",két bakony gyártmányú Ladákhoz készült motort használnék(ez a kettő egyforma),csak kicsinek tűnik a műanyag fogaskerék (átmérőre gondolok) benne.Csak 50mm az átmérője.Annyi is elég?
Az eredeti orosz 70mm.Esetleg még őt le tudnám párosítani egy bmw-vel.