Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #9791 Szerintem is tök jó, árat nézve meg pláne. Én sem mentem még vele sokat, nem is az idő volt akkor sem a lényeg, hanem a feeling, meg egy kis ide-oda állítgatás a féken, mikor-hogy reagál. Én csak Race-ban meg RBR-ben próbáltam, iracingban nem, pedig állítólag ott nagyon durva. Meg én rendeltem hozzá azt az elektromos kütyüt, ami kezeli a loadcellát, meg sok gombot lehet rákötni, meg jobb felbontást ad a pedáloknak. Igazából a hétvégén mikor volt időm ezt kábelezgettem ki, ma meg szekiváltó projektbe vágtam, úgyhogy ma sem próbálgattam.
Ez már régóta tervben volt, meg készült is ilyen olyan, csak mire kész lett egyik sem tetszett. Most nekiálltam Frex típusúnak (majd csinálok képet, ha egyszer kész lesz), csak megint ugyanabba az egyik legnagyobb problémába csöppentem mint eddig mindig. A bajom az vele, hogy csak végig menetes száram van amire mennének a rugók, és a két rugó közé meg a tartólapka aminek a likján tolódik előre-hátra a szár. Na itt a bibi, hogy a menet riszálódik. Ha teszek rá egy hüvelyt akkor oldalirányban annyit elmozdul(befeszül) a likban hogy az is szorulós-roszogós, még zsír hatására is. Ez engem rohadtul zavar, és nem találok rá megoldást amit itthon az erkélyen meg tudok oldani.