Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• waneksubaru
    Na én nem vagyok egy ORIGÓ-s cikk író ,de mégis kell írnom ugyanarról .
    Úgy kezdeném azt a kúúúú ,ma voltam transzportban pointernél ,különösen nem használt vasakat szállítottunk a mi vas komposztáló központunkba ,ez a része megszokott ,az meg nem, hogy az erőműveket meg láttam ,meg a egész számítás technikával körbe organizált nappali ,kábelek ,szekrény méret gépek ,monitorok nem kis méretben , billentyűzet mindenhol ,azon még kis lcd , ez már sokkot okozott ,aztán ami kifektetett, megláttam igaziban azt amit képzeltem ,egy három monitoros szimulátor ,aha ,de ez élőben akkora mint egy fekvő tehén ami mozog , a három darab lapos mozi kitakar egy utca sarkot az biztos ,én láttam ,baszott nagy igaziban , mikor már azon gondolkodtam hogy egy nyugtató kúpot, ami mindig nálam van ,feltolok az izémbe ,akkor emelkedett azzal hogy űjjek bele a 2011es kormányos gőzcsodába ,hát szívesen, mondom én ,alig vártam hogy mondja máá , zsebbe raktam egyből két kúpot gondoltam hátha majd óvatosan feldugom , mert ez szemre már igen komoly ,vártam is valami új élményt .
    Be ültem ,ha van technó isten az áldja meg ezt az embert , ezt nem lehet vezeti mert igazi ,a kormányt a rohadék újítás kiszedte a kezemből , a tér látásom hirtelen megjavult , mintha egy igazi ringen lennék ,az egész kezelése ,váltó, kuplung ,kormány ,fék ,műszerek ,tökéletes alkotás , annyira bevitt az élmény hogy a kúpok megolvadtak a zsebembe .

Három hideg söröm van ,most azt fel is tolom .

Vagy az olvadt kúpokat formára gyúrom .

Még mindig rángat a tehén .

Kösz ,ez jó nap volt !