11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Pepe7807
    grat pointer.
  • DummyBoy
    Pointer mester ... Nem tévedés, hogy éppen téged néztelek az Aktívban? :)

Gratula!
  • istvan2010
    Most láttalak TV2-ben pointer. Grat!!
    Sufni tuning műhely XDD.
  • mabocockpit
    Sziasztok.
    Pár oldallal előrébb kerestetek swift II-es ülést, ha még aktuális van 2 darab amire most nincsen szükségem.Darabja 10 ezer. A saját cockpitemet is el lehet vinni 35 ezerért, extra piros kagylóval.
    Gondolkodom, hogy ezután már csak olyan cockpitet építek aminek nem középen van a kormánytartója,
    és a pedáltartó is fokozatmentesen állítható +még kap egy bill tartót is. Csak azt nehéz megoldani, hogy minden állítható legyen, mert már nem férnek el normálisan egymás mellett a zártszelvények.Vagy is elférne, de nem szeretném, hogy a mérete nagyobb legyen a cockpitnek.
  • waneksubaru
    Éden kert :D
  • pajti
  • pointer4

Olyan hely nincs, ahol ne lenne wifi a kertben :D
  • Görgő1
    Majd később láthatunk esetleg valami driftes (lfs-ben persze) videót is??? mert szerintem az hűen mutatná a kormány- és az ablaktörlőmotoros rendszer gyorsaságát is Vagy annyira nem stabil még a konfig? ha szükséged van rá szívesen küldök drift setup-ot
  • Nyilas Lehel
    Az elektronikát hogyan érdemes?
    2 pedál az eredeti elektronika a 3. pedig gameportra csatlakozik?
    vagy egy teljesen másik elektronikát készíteni? csak nem tudom hogy az hogy kommunikálna a géppel
  • Hecker007
    Én is gondolkoztam már pedál építésen, ha csak a cnc hiányzik úgy érdemes nekiállni az építésnek? :P
  • pointer4
    Há mer kell hozzá, ha jót akarsz csinálni. És árat kérdeztél. Most anyagárban mondjuk 10 rongy, de ha magad nem tudod megcsinálni, akkor 60 lesz belőle a szakik munkaórái miatt.
  • waneksubaru
    A gépek magukban alszanak ,ösztökélve könnyebb velük pedált vagy bármit készíteni ,főleg ha van . :)
  • Nyilas Lehel
    állványos fúró és cnc a suliban van
    de ennek mi köze van a pedál készítéshez?
  • rbal
    Én beterveztem, meg is rendeltem! :)
  • SnyperD
    :) Ezek pont minden háztartásban megtalálhatóak :D Én ha majd csinálok szerintem fából lesz mert olcsóbb :(
  • pointer4
    Az attól függ, milyen szerszámok vannak már meg? Eszterga, cnc, állványos fúró, védőgázas hegesztő ?
  • Nyilas Lehel
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy kb. menyibe kerülne csinálni egy normálisabb pedált mert a dfgt-nek nem a legjobb a pedálja?
  • spdri
    Illetve úgy tűnik, hogy van olyan megoldás is, hogy nyomtatható átlátszó öntapdós fólia...
    Köszi
  • pointer4

Majdnem akkor :D
  • pointer4
    Azok a sörök hatnak ám ott :D
    Örülök, hogy tetszett :D
  • pointer4
    CNC, lézer gravir :) ez a kevés felszerelést és olcsó verziót nem tartalmazza :D
    Kinyomtatod, ahogy akarod, és leragasztod celluxal :D pl
  • spdri
    Sziasztok,

Tud vki tanácsot adni, milyen módszerrel lehetne apróbetűs feliratot készíteni fém, műanyag, ill. karbon felületre, ami nem kopik le könnyedén?

Köszi a segítséget...
  • Bucser
    remélem video készült az eseményről:)
  • waneksubaru
    Na én nem vagyok egy ORIGÓ-s cikk író ,de mégis kell írnom ugyanarról .
    Úgy kezdeném azt a kúúúú ,ma voltam transzportban pointernél ,különösen nem használt vasakat szállítottunk a mi vas komposztáló központunkba ,ez a része megszokott ,az meg nem, hogy az erőműveket meg láttam ,meg a egész számítás technikával körbe organizált nappali ,kábelek ,szekrény méret gépek ,monitorok nem kis méretben , billentyűzet mindenhol ,azon még kis lcd , ez már sokkot okozott ,aztán ami kifektetett, megláttam igaziban azt amit képzeltem ,egy három monitoros szimulátor ,aha ,de ez élőben akkora mint egy fekvő tehén ami mozog , a három darab lapos mozi kitakar egy utca sarkot az biztos ,én láttam ,baszott nagy igaziban , mikor már azon gondolkodtam hogy egy nyugtató kúpot, ami mindig nálam van ,feltolok az izémbe ,akkor emelkedett azzal hogy űjjek bele a 2011es kormányos gőzcsodába ,hát szívesen, mondom én ,alig vártam hogy mondja máá , zsebbe raktam egyből két kúpot gondoltam hátha majd óvatosan feldugom , mert ez szemre már igen komoly ,vártam is valami új élményt .
    Be ültem ,ha van technó isten az áldja meg ezt az embert , ezt nem lehet vezeti mert igazi ,a kormányt a rohadék újítás kiszedte a kezemből , a tér látásom hirtelen megjavult , mintha egy igazi ringen lennék ,az egész kezelése ,váltó, kuplung ,kormány ,fék ,műszerek ,tökéletes alkotás , annyira bevitt az élmény hogy a kúpok megolvadtak a zsebembe .

Három hideg söröm van ,most azt fel is tolom .

Vagy az olvadt kúpokat formára gyúrom .

Még mindig rángat a tehén .

Kösz ,ez jó nap volt !

• Anonymus20
    Na hát ez nagy hiba, mert nem akarom kidobni a mostanit, de jó lenne egy full hd is e mellé... Akkor erről most le is mondhatok, így nem éri meg. Francba, pedig már beleéltem magam.
  • pointer4
    Ja várjál, ezt a részét elfelejtett. A két moncsinak azonos felbontáson kell futnia.
  • Anonymus20
    Talán augusztus 6 és 9 között már meglehet akkor a dolog, de utána megyek elutazok, és már csak szeptemberbe tudom használni a dolgot. Egyébként nem lesz kicsit torz, hogy az egyik monitor magasabb, mint a másik? Nem maradhat az alján egy fekete csík? Remélem zökkenőmentesen összejön minden. Mellesleg mire lennél kíváncsi az ablakban futtatásnál?
  • pointer4
    A régi szimu újra áll Wanek-éknál, igaz nem működik még, de szerintem egyszer fog :D

• pointer4
    Kimenetenként tud akkora felbontást, tehát kettőnél tud akár az 1920*1080 alapján 3860*1080-at.
    A másik monitoron mehetnek adatok, de csak ha ablakba futtatod a játékot. Ezt az ablakos használatot tesztelném rfactornál nálad. A gép teljesítménye tuti elég lesz.
  • Anonymus20
    Üdv,
    Van egy ASUS Radeon EAH5670-es videókarim, PICe-s, Grafikus processzor órajele : 775 MHz, Memória mérete : 1 GB, Memória Interfész : 128 bit, Memória típusa : GDDR5, Memória órajele: 4 GHz, és még a végén egy olyan van a leírásában, hogy Maximális felbontás : 2560 x 1600 pixel.
    Ez kicsit megzavart, mert szeretnék egy duplamonitoros számítógépet. Ezen a kártyán van egy dvi, és egy hdmi csatlakozó, a dvi-n már van egy monitorom, szeretnék a hdmi-re is tenni egy 22" full hd monitort a 19" 1280*1024-es mellé. Az lenne a kérdésem, hogy ez működni fog-e így, mert nem szeretnék fejetlenül monitorvásárlásba kezdeni.
    A gépbe lesz 4 giga ram, most van 2, 3*2,1 gHz-es proci, win7 64 biten.
    Ha ez így működne, akkor az érdekelne még, hogy például rFactornál, lehet-e úgy csinálni, hogy a fullhd monitoron mennyen a játék, a másikon, amit bal oldalra tennék, különböző adatok a kocsiról, gumimelegedés, stb, vagy akár csak az msn :P
  • pointer4
    Szerintem nem fogja elolvasni :D De köszi az infót :D
  • Atyuska
    Az Act-Labs váltója messze a legjobb, simán veri a G27-et is mint funkcionalitásban, mint minőségben.
    Több éve van nekem is Act-labs váltóm(és korámnyom, de még a legelső Force szet), sajna az interface kártyája halt meg, s elég drága az utánrendelése, de a váltó kifogástalan.
    A lényeg, hogy feltéttel lehet sekvenciális váltóként is használni, illetve 5,6,7,8 fokozatú váltóként.
    Nagyon időtálló anyagból készült, s halk, érezhető kattanással ugrik sebességbe, visszaváltásnál "automatikusan" az előző sebesség pozíciójába ugrik, szoval vakon is lehet igen jól váltani vele, s elég távol is vannak a fokozatok. Érdekes módon a pedáltban már több műanyag van, igaz megfizethetően lehet a netről alkatrészt rendelni hozzá.
  • waneksubaru
    20400 ember .
    ( főni fog a fejed )
  • balazsgigi
    Jegelni nem lehetne 1-2 hónapra?
    Szerintem akinek cockpitre fáj a foga,és van ennyi félretett pénze,az vigye,mert nagyon jó ár!
  • pointer4
    Eladó MaBo féle Extra cockpit, minden állítható rajta, +monitor tartó is jár hozzá, az uccsó kép csak a tartó miatt van.
    Üléssel vagy ülés nélkül van más ára, 35/40 ezer forint.

Érdeklődni nálam, ugyan nem az enyém, csak én járok közbe. Jászárokszálláson van a cucc. Telefont adok érdeklődésre, mindent le lehet beszélni.

Kormány, íróasztal, pedál, koszos cipő, pc, szőnyeg, hangszórók, nem képezik az alku tárgyát :)
  • pointer4

kérdeztem ne vegyek-e fel legalább zoknit :D Azt sugallták nem kell, nem fog látszódni :D
    sejthettem volna :D
  • JUVEfun
    Na de mezítláb ?
  • rbal
    Nekem címlap.
  • pointer4
    Áháháh, köszi köszi!

Itt mindenki origó olvasó? :D
  • pajti
    Most akartam én is linkelni :D