Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Jaja, azokat a mûanyagokat nem ebben fogjuk megtalálni😄
pointer4
Hát igen, ez már mindjárt bizaloom gerjesztõbb. Viszont ez még mindig a négyszeres ár, a Thrustmastershez képest.
Mondjuk vannak olyan mûanyagok, amik simán hozzák egy fém mechanikai tulajdonságát. Viszont azt kétlem, hogy ebbe az árba belefért 😄
bardocz
Belül mûanyag fogaskerék. Köszipuszi -.-"
JUVEfun
Cockpitet már elvitték ???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Vaterán még Logitech Driving Force GT-d volt ...<#wave>

repvez
Sziasztok!

Eladnám Logitech G25-öm. Nagyon szép, megkímélt állapotban van, doboza sajna már nincs meg.

ára fix 35.000.-

helyileg Újpest

érdeklõdni a következõ mailen: [email protected]
bardocz
Aszonták lehet lesznek utórengések, egész nap a gép elõtt fogok ülni😄
Akkoooo csak nem ittam még sokat... éreztem, hogy bizonytalan a talaj, de azt hittem a bor miatt! 😄 Gyorsan el is raktam, de akkor vissza minden... inni kell még... jajmeghaluuuunk... 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Basszus, pont földrengés közben nem szimulátorozok, pedig lehetett volna mósön kokpitem<#idiota>

Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért !!!!! LICIT MA 20:00-ig !!!!!

További leírásért, infóért látogasd meg az alábbi linket.

http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html
JUVEfun
Küldtem privit !!!

Tufa
mostmár igen, amikor írtam akkor nem volt az..
bár lényegtelen

Kérlek szépen olvasd végig a hírdetést....

Csak személyes átvétel!

Minden jót! Üdv!
Tufa
Személyes átvétel 1 Ft/db
Standard postai csomagként elõre utalás után 990 Ft/db
Ajánlott levélként elõre utalás után 500 Ft/db

Ezt nézd át mert sokan tudnak rinyálni hogy miért nem 500ft lesz a 20kg-os cucc postázása 😊

Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig

http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html

Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig

Próbáltam reális árat belõni. Én is örülnék ha elvinné valaki hamar. Csak azért adom el mert már nem nagyon használom, már lehet van egy hónapja is hogy utóljára beleültem.
cselt
50ezerért ennyi minden szerintem ajándék 😊 Remélem lesz valaki, aki gyorsan lecsap rá!
Sziasztok!
Bocs hogy ide írom de szerintem itt van értelme. Szóval eladó sorba került a szimulátorom, az amelyik a banner-ben is benne van a Tika gépe után jön a baloldali a Pointeré mellett. Képek beszúrását mindíg elrontom úgyhogy azt nem teszek be de ha valakit érdekel küldök e-mailben. Tehát G25 plusz a cockpit meg van pár erdeti játékom amire már nem lesz szükségem (GTR2, GTL, RBR, Race07, GTR Evo, Live for Speed S2).A kormány 2011.08.18.-ig garis még de amúgyis hibátlan állapotba van. Egybe szeretném eladni az egészet.Az ára 50.000Ft ami minimálisan alkuképes mert érte kell jönni (Hajdú-Bihar megye) mivel most nem tudom mivel elszállítani. Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon és megeggyezünk. E-mail: [email protected] Tel: 06-20-5745349
samsung123
Alakul a kormányom, most lesznek kivágva aluból a nagyobb váltófülek, mert az eredtiek nem érem el<#buck> meg a gomboknak a tartó rész.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bardocz
Ilyen kicsit nem tudok. Van a mabo féle cockpit, de ahhoz nagyobb hely kell.
bpeti72
kösz szépen
Mit ajánlanál?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

samsung123
<#worship> másik tippen az lett volna hogy nagyobb is mint 34<#buck>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bardocz
Kurvaszép. Ha majd lesz egy kocsim, amiben nem lesz légzsák(márpedig ha magamnak veszek egyszer, abba biztosan nem lesz!😄), belerakok egy ilyet. Gondolom rohadt kényelmes is.
pointer4
Szerintem 35, legalábbis mint "ralli" kormány ekkorára emlékszem a hírdetésbõl.
samsung123
beszarok<#taps>
amúgy a tiéd 34cm vagy 32?

pointer4
Másik G25 váltófüleivel 😄
1
2
samsung123
A részegségre köszi hogy felhivtad figyelmemet<#eplus2>
Megnyugodtam, mert kicsit nagynak éreztem elsõnek és visszavinni nem nagyon szeretném kicseréltetni, sajna nem is nagyon lenne mire max jóval drágábra.(9k volt)
A váltófüleket te hogy oldottad meg? mert tervezem kicsrélni aluból nagyobbakra.(meg két gombnak is helyet csinálni)

pointer4
Na nagyon kapaszkodj bele részegen, mert könnyebb vele tönkretenni a csapágyazást a kormányban.
Amúgy én annyira megszerettem, és megszoktam, hogy az eredeti már képtelen vagyok használni, olyan bébi játéknak tûnik már 😄
samsung123
uj szerzeményem! 340mm átmérõ kicsit furi a g25-hez képest, de kiváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban, véleményt szeretnék akinek hasonló nagyságú van pls. mert elvagyok bizonytalanodva 😞

bardocz
Erre nem tudod rárakni a G25 váltóját.
Campo
Genius MaxFire G-08X2 Tud valaki errõl a gamepadról mondani valamit? Ilyen semmi pénzért megéri vele kísérletezni?

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

bpeti72
sziasztok Valaki ismeri ezt a cuccot, érdemes ilyent venni, mennyire lehet stabil, G25-el használnám.[url=http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=29&products_id=94&session=true
köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Pummis
csõ egy kis alkotás

gabesz752
Nem engem kérdeztél, de tudok én is válaszolni, mivel nekem is hasonló van. A legtöbb játéknál be lehet állítani, hogy mit csináljon ha egyfolytába nyomva van. Rfactorban alapból ha kiveszed a váltókart üresbe(nincs nyomva a mikrokapcsóló nyelve), akkor a játékban is üresbe van. Lfs-be ugyanígy mûködik. Gtr-ben ha kiveszed üresbe, akkor is sebeségben marad, de be lehet állítani. Gondot egyik állásban sem okoz.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

repvez
Kérdeznék egy olyat, hogy láttam a váltodnál hogyan oldottad meg a microkapcsolok kapcsolását.Azt szeretném megtudni, hogy ott amikor valamelyik sebességet kapcsolsz akkor elvileg a kapcsolo addig nyomva marad mig nem váltasz máshova.Ezt a vezérlö panel vagy a softverben hogy érzékeli?
Mert álltalában csak egy pillanatra kell nyomvamaradni a kapcsolonak mikor billentyüröl irányitja az ember a játékot itt nem fogja beragadó billként érzékellni?
Ezt csak azért kérdezem,mert az én joyomnál is lesz olyan kapcsolo ami állandoan nyomva lesz és nem tudom hogy ez fog e gondot okozni a játékok alatt vagy a programozásánál.
repvez
rendeltem ebayröl olyan analog joy potmétert amit régebben kerestem 2db volt 600 ft postával együtt hong-kongból 😊.A conradtol rendelve ez több mint 3000ft lett volna.
Nemsokaára remélem elkészülök az átalakitással akkor majd teszek fel én is képeket.
Ezért a koncepcióért sem adnék egy garast sem 😊
Rugót eleve számúzni szerettem voltna nem erõsebbet betenni még ha progresszív is, az egyetlen dolog ami jó benne hogy a piros müanyag vackot ki lehet hajítani.

Marketing szöveg lehet meggyõzõ, de láttuk eddig hogy a komoly professional backgroundal érkezõ emberek teljesen ügyetlenek a Simekben 😊 Ott a smile..te tényleg így van.

Háttérinfõként:

Kemény progresszív rugó lehet hogy sokkal jobb mint a gyári megoldás amitõl gyakorlatilag beesik a pedál maxig, de nyomáspontot nem ad, és fék felengedéskor ki fogja lõni a pedált, holott féktáv végén szépen lassan felengedni kéne a pedált. Ez legalább olyan fontos mint jól, és jókor lenyomni.
Ezért imádtam annyira a Clubsport pedált, nagyon finoman lehetett visszaengedni, és ezt akartam reprodukálni a saját designomban is.

További érdekesség...annak ellenére hogy mennyire dicséri a saját termékét az ARC design..saját cockpitjában nem ez van, hanem hidraulikus fék nyomás méréssel..poti nincs, meg rugó sem!

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

pointer4
Én azért attól még mert potis, nem mernék rá mérget venni, hogy rossz, vagy hogy otthon jobb loadcell-eset csinálok.

Ez sem túl bizalomgerjesztõ, mégis lehet van benne valami, (szimpla g25 rugó MOD)

"Someone of you have drived a real race car in the past? :sd: No? I have Formula 1 and World Series expierience as test driver but is not important my feeling: we make do the test with a lot of driver we train with our Professional simulator and, they, coming from ddifferent racing categories: GP2 – F2 – F3 – Autogp- … could be a good presentation card?"

meggyõzõ szöveg...

forrás
Ezt én értem, de ez egy nem szervós fék ami egyetlen dugattyút nyom. Pedál aránytól függõen nagyon felkeményedik az fix, értem én hogy lehet linearitást állítani, de pont ezt akartam volna elkerülni.

Talán ha nem lineárisra állítja be programban, akkor lehet, hogy a végén kicsi potimozgásra jobban változik a "bitkígyó" 😊 a játék beállításában. De ezt így tényleg sokkal nehezebb belõni.

bardocz
Nagyon szép, de nekem pl ez használhatatlan lenne...
pointer4
Nem tudhatod, hogy hogyan keményedik fel. Meg mennyire.
Poti közel sem lineáris a befektetett erõvel szemben, ráadásul pont az utolsó tartomány, ahol mozgás már nemigen van, ott kéne a legnagyobb felbontás, és a load cellával ellentétben a potinak ott nincs felbontása.

Teljes mértékben ugyanez volt a reakcióm. Az érdekes az, hogy nézegettem a blogját és elõtte kisérletezett load cellával is, és mégis ezt választotta megoldásnak. Roppant szokatlan és számomra is érthetetlen.
A fikónak formula csapata van japánban, volt neki G25, Fanatec és CST pedálja is, mégis a potit választotta??

Én próbáltam a mostani pedáljaimat potival és load cellával is leo elektronikájával, és hát hatalmas a különbség.

pointer4
Na igaz, bááár, attól még azt belehet lõni jóra. Csak 100x nehezebb. De ez legyen a konstruktõr gondja 😄
Mert ugye ha bizonyos erõvel nyomod, bizonyos távig megy be. Azt most mindegy hogy poti továbbítja, vagy nyomásérzékelõ.
Nagyon szép munka csak az a baj vele, hogy potméter van a fékpedálon is. Így a felkeményedés megvan, de az elmozdulást méri továbbra is. 😞

Szép munka 😊
Minden alkatrészt beszereztünk hasonló projeckthez 😊
És Õ is hosszú pedált használ 😊

NIBI
Õ is a lábujjával nyomja. 😄
Amúgy értem én, nem kell gyõzködnöd. 😊
Csak leírtam, hogy nekem így (a gépnél ülve) kényelmes, és nem kõ hosszabb pedál. :p
De köszi a lelkesedésed, ezeket a vidiket/képeket még úgy sem láttam. 😊