Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
sxs13 #9631 Helló mindenki!
Először is nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, jó látni, hogy vannak még rajtam kívül "megszállottak".
Nos én egy BMW e30 drift cockpitet építgetek egy Logitech G25 kormányból és egy Logitech Attack 3 joystick -ból.
És lenne is egy "problémám", ami gyanítom nem csak nállam ütötte fel a fejét ( akik driftelnek ), a kormány "lötyög" ami most hogy az új, nagyobb kormánykerék felkerült még látványosabb lett.
Ez most a 2. ilyen kormányom, az előzővel is ugyan ez volt, 1. lógott a csapágy, de ami a nagyobb baj volt 2. el volt repedve a műanyag ház amiben a csapágy volt. Gyanítom, hogy most is ugyan ez a probléma, azt már az előzőnél kiderítettem, hogy az új csapágy tizenx ezer forintba kerül, amiről még úgy is hiányozna egy rovátka ami a G25 csapágyán van. Engem az érdekelne, hogy a megrepedt műanyag házzal mit tudnék kezdeni, hogyan tudnám megjavítani, van e erre bevált praktika?
A válaszaitokat előre is kösz, addig elkezdek visszaolvasgatni a fórumban, mert ahogy látom nagyon jó dolgokat építgettetek össze! ;)