Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Balszerencse övezi ezt az egész szart :D
    Összeraktam, működött elsőre. Majd kezdem visszaszerelni rá a kormányt, fedelet, stb stb, folyamatosan működött. Majd átvittem a cockpithez, bedugom baszik menni :D
    Vissza a műhelyasztalra, szétszedem, minden a helyén. Kezdek méregetni, erre kiderül a ki kapcsoló full beszart. Nem tudom a forrasztás miatt, vagy nem bírta amit át kellett vinnie, és elégett az érintkező, de nem zárt már. Akkor este hagytam a picsába :D
    Tegnap este új lendülettel, lecseréltem egy nagyobb kapcsolóra, megint kezdem összerakni, erre a nyákra forrasztott tápkábel fogja magát és eltörik. Akkor megint kicsit szétszedem megerősítve visszaforrasztom, minden okés, összerakom. Erre nem megy az egyik gomb a kormányon, kiderült a kormányagyban lévő nyákon megszakadhatott a pálya, pedig csak egy 3mm-es szakasz az egész, kijavítom...
    Majd átvittem, felszereltem, most működik. Nyomtam vele 2 kört, de semmi hangulatom nem volt tovább tesztelni, abbahagytam :D
    Erősnek erős, az tuti, de még semmi nagy élményem nincs vele :D