Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
unrealnoise #9547 Oké, fanatec-et elismerem, de szóval jól fogyott fogy az még ma is szerintem. :) bajairól is olvastam, van ez így. Viszont az, hogy nem gyárt a logi felső kategóriás termékeket megkérdőjelezhető, ha az árakat nézzük. A Thrustmaster T500RS Racing Wheel 600 dolcsi jelenleg úgy, hogy nem is olyan régi cucc, ennek az árnak a közelében (ha nem is közvetlen), pedig azért volt a G25-27-es páros amikor új volt a piacon és "egyedülálló" minőségben. Oké, most kábé a felébe kerül mint a T500RS. De szóval az a 80-100 ezres ár amiken a G25 nyitott, elég közel van a 600 dolcsis (110ezer kábé) TS500RS-hez.
Nah mindegy, számok, nem is tudom pontosan mennyi volt a G25, lehetne tovább boncolgatni, de le merem fogadni, hogy az új logi ilyen felső kategóriás lesz, 600 dolcsi körül.
Frexet, meg ezeket nézegettem régen, de ez már a megfizethetetlen felső kategória nekem. Szóval ahogy mondod, a kettő közti résre kell belőni valamit megfelelő tudással és árral ellátva.