Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Kisbí
    Háló-hálló!

Hát itt komolyan mondom elmeroggyantak vannak! :D
    Bakker én még nem láttam nagyon ilyen szimulátor kereteket, mondom, megnézem a neten!
    Aztán látom, hogy némely formák ilyen konkrét brékdensz szimulátorokat raknak össze, aminél csakúgy sziszeg a pneumatika. :D

Nekem az volt a mákom, hogy előbb álltam neki összerakni saját cockpitemet, mielőtt utánanéztem volna, hogyan is kell. Persze vannak kisebb hibái, de nem vész.

A lényeg, ha itt kezdem a tájékozódást és nem a tervezőasztalnál, sosem állok neki, mert ha látom, hová fajulhat a dolog, akkor elkedvtelenedem!

Szóval szerintem akinek van lehetősége, próbáljon meg összedobni egyet.
    Én baromira nem értek ám semmihez a világon, de azért sikerült összerakni egy egyszerűbb darabot.

Ja. Majd elfelejtettem.
    A LÉNYEG!

Itt van, aki pl házilag csinálja a H shiftert, meg a hasonló csodákat. És kajak hátast dobok tőle, de!
    Senki ne mondja, hogy menőbb, mint az én szuper zöld lábtérvilágításom!

Na? ugye? Nem tudtok betelni vele, mi?

Durván osztja, mi? NEKED IS KELL! Jól mondom?
    Mit nem adtatok volna érte, ha előbb jutott volna az eszetekbe, mi?

Nade a viccet félretéve. Aki már csinált, az tudja, hogy annyira nem nagy kunszt összedobni egy ilyen cuccot, mint pl az enyém, egy terv pár vágás, hegesztés, festés, összerakás és kész. Szóval ha lehetőséged van, inkább rakd össze saját magad, plusz dobj rá lábtérvilágítást, mert az totálisan menő!

Ugyanakkor amiket itt láttam, elképesztőek és minden tiszteletem az elkövetőké!