11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Fehercsoki
    Leírnád pár szóban hogy ez mégis mi?:D Néztem a videót de nem tudtam rájönni.
  • pointer4
    Kedvesen ciripel :D
    Jó lesz ez ám! :D
  • DOGMAN
  • DOGMAN
  • DOGMAN

Alakul a vezérlésem, Ahogy pointer4 említette, kompatibilisre csináltam x-sim-el.
    Másik motorra potitartó készül, aztán lassan jöhet egy mechanika összetákolása hogy mit bír...
  • unrealnoise
    nah közben semmi, kalibrációval szórakoztam egy kicsit újfent. sry
  • unrealnoise
    a fanatec clubsport pedálomnál a fékpedál bejelez, úgy tesz mintha nyomnám, holott még hozzá sem érek. :(
    mit tudnék tenni? tisztítanom kell valahol? előre is köszöntöm.
  • gviski
    pontosabban hogy mi csak autószimezünk :D
  • gviski
    még szerencse hogy mi szimezünk :D
  • repvez
    egy kis érdekesség, hogy mi a különbség egy vadászgép szimulátor kabin és egy auto szim épitése között :D
  • pajti
  • Solt
    Egy kicsit csúszik a kuplung! :D
  • pointer4
    Te amúgy nem vagy teljesen komplett ugye?

Na ne vedd sértésnek
  • Kisbí
    Nem vágom, hogy mi az a rája neon, de inkább tettem mindkettőt. A lábtérvilágítás egyébként körben zöldre festi a flasztert a gépsárkány alatt, szóval a neon egybként felesleges. A strobitól meg valamiért beszaggat az lfs...

Viszont a rája baromi nagy ötlet!!!
    Sokkal kényelmesebb így az ülés.
    Kösz a tippet!

Most így néz ki!

Rájatuningot a népnek!

Most nézem, hogy van kép a nevem alatt, ez baró!
    Na, ha még van valakinek hasonló remek ötlete, - mint látjátok - vevő vagyok rá!
  • pajti
    tegyé' még rája' neont meg strobit és kész is :D
  • pointer4
    nagyon faxxaaa :)
  • Kisbí
    Háló-hálló!

Hát itt komolyan mondom elmeroggyantak vannak! :D
    Bakker én még nem láttam nagyon ilyen szimulátor kereteket, mondom, megnézem a neten!
    Aztán látom, hogy némely formák ilyen konkrét brékdensz szimulátorokat raknak össze, aminél csakúgy sziszeg a pneumatika. :D

Nekem az volt a mákom, hogy előbb álltam neki összerakni saját cockpitemet, mielőtt utánanéztem volna, hogyan is kell. Persze vannak kisebb hibái, de nem vész.

A lényeg, ha itt kezdem a tájékozódást és nem a tervezőasztalnál, sosem állok neki, mert ha látom, hová fajulhat a dolog, akkor elkedvtelenedem!

Szóval szerintem akinek van lehetősége, próbáljon meg összedobni egyet.
    Én baromira nem értek ám semmihez a világon, de azért sikerült összerakni egy egyszerűbb darabot.

Ja. Majd elfelejtettem.
    A LÉNYEG!

Itt van, aki pl házilag csinálja a H shiftert, meg a hasonló csodákat. És kajak hátast dobok tőle, de!
    Senki ne mondja, hogy menőbb, mint az én szuper zöld lábtérvilágításom!

Na? ugye? Nem tudtok betelni vele, mi?

Durván osztja, mi? NEKED IS KELL! Jól mondom?
    Mit nem adtatok volna érte, ha előbb jutott volna az eszetekbe, mi?

Nade a viccet félretéve. Aki már csinált, az tudja, hogy annyira nem nagy kunszt összedobni egy ilyen cuccot, mint pl az enyém, egy terv pár vágás, hegesztés, festés, összerakás és kész. Szóval ha lehetőséged van, inkább rakd össze saját magad, plusz dobj rá lábtérvilágítást, mert az totálisan menő!

Ugyanakkor amiket itt láttam, elképesztőek és minden tiszteletem az elkövetőké!
  • Laceee
    PLS Help
    Vennék jó állapotú Playseat cockpitet 90Ft-ig, ha olcsóbb az sem baj
  • sanzik
    beszélhetünk róla
    privátban küldj egy ajánlatot ha komolyan érdekel
  • VLB
    kormány nélkül nem menne?
  • VLB
    Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy cockpitet (váz+ülés), amennyiben van vkinek eladó, keressen meg privátban! Köszi!
  • pointer4
  • sanzik
    ez nem saját,csak egy cimborámnak próbálok segíteni az eladásban
    Csinál másikat mert ebben nem fér el a G27 pedál és behűlyitettem,hogy jöjjön valami normális játékkal játszani,hagyja a playstationt meg az NFS-t....
  • pointer4
    miért ?
  • sanzik
    eladó cockpit
  • LeWyTy
    Nem. És nem publikus
  • Szabi1991
    mivan nyertetek a lottón ?
  • LeWyTy
    A 2vel meg az a gond hogy pont középen lesz az osztó.... képtelen lennék megszokni.
  • pointer4
    Abból csak kettő kell akkor nem 3om :D
    De a lényeg, egy VGA is meg tudja csinálni.
  • LeWyTy
    Vagy kérek itt egy javaslatot a jelenleg MAGYARORSZÁGON beszerezhető legnagyobb legjobb minőségű monitrról vagy TVről.Amit egy legkorszerűbb PC mellé csak venni lehet.
  • LeWyTy
    Szépen összeszedted..
    Részemről úgy döntöttem hogy ezzel én nem szarakodok ennyit... inkább veszek 1 Philips Cinema TV-t.
  • pointer4
    Olvas, átgondol, újrakérdez :D
  • LeWyTy
    Hali mindenki...
    Szeretnék kérni kis segítséget kérni.
    Gondolom a vidiben elmondják de nemtudok angolul :D

Mi kell hogy egy ilyet működtessek...

Konkrétan is lenne pár kérdésem...
    -3monitorhoz kell a dual vga?
    -ez az egész HDMI ben mehet?
    -Milyen TV jó hozzá? vagy az mind1?
    -Találtam olyan elosztót hogy MATROX az kell? magyarországon olyat lehet szerezni?

Köszönöm előre is.
  • bardocz
    Olyan repülő cockpitet láttam ma, hogy néhányan elájulnátok.
    Valamelyik boeing belseje volt megcsinálva, de mindennel. Robotpilótának kis kijelzők sebességre, kapcsolók, kis monitorok, a radarokkal, meg ami jelzi a repülő helyzetét(mennyire emelkedik, stb). Rendes gázkar, mint az igaziban, a féklapát állító is. És egy marha nagy íves vászonra volt kivetítve a kép, ami egy domború tükörről verődött vissza. No meg persze meg volt csinálva a gép orra valamennyire, szóval ablakok, meg minden. Persze nem vezethettük...:D
  • repvez
    ha adok neki serial számot az megoldja a gondot?Mert a softveren belül lehet neki számot addni ha több ilyen panelt is ahasznál az ember, vagy ez csak az adott programnak számit a winnek mindegy?
  • ujhazi
    ez sajnos "egyszerü" hiba, hogy nem tartja meg a beállitást, a panel-nak nincs belső serial number-je amivel a windows egyértelmüen tudná azonositani a következő használatkor, hogy hoppá, ez volt már kalibrálva!
  • repvez
    köszi és az mitöl lehet hogy egyik nap jó minden a másik nap meg vagy a tengelyeket vagy a gombokat nem látja a gép?
    Se a windowsba ha kalibrálni akarom se a joytester se a játékok, egyedül a hozzáadott szoftver érzékeli , de az sem tartja meg a beálitásait a tengelyeknek.Elvileg van egy automatikus calibrátor része ha azt megcsonálom akor beadja a jo értékeket, de le okézás után a következö inditásnál és ha mozgatva volt a joy akkor már nem a teljes tartományt mutatja
    Ez igy nem a legjobb ha minden játék elött kalibrálgatnom kell vagy fel sem ismeri a tengelyeket.
  • ujhazi
    Szia,

a két vezérlőnek teljesen más a programja, egyáltalán nem kompatibilisek.
  • unrealnoise
    kezdek ideges lenni. win7 x64. lgs510_x64-et telepítem. english, elfogadom, elindul a telepítés, aztán bejön egy windows installer ablak, szöveges tartalommal.... "Windows Ÿ Installer. V 5.0.7600.16385

msiexec /Option <Required Parameter> [Optional Parameter]

Install Options
    </package | /i> <Product.msi>
    Installs or configures a product
    /a <Product.msi>"

leokázom, elvileg feltelepült a program, a terméket ha akarom regisztrálhatom, de sehol nem találom, hova lett telepítve vagy valami ilyesmi, így pedig azért elég necces, hogy semmit nem tudok belőni rajta... :(
  • repvez
    Nagyon hasonlo az a program is amit én használnék a Plasma panelhez,de nem jövök rá, hogy a digitalis bemenetnél miért csak 16 bemenetet lát mikor bejelöltem neki a matrix modot és 42 gomb rá is van kötve.
    Ha rá tudnál nézni az megköszönném :
    A falcon4 interface manager és a device manager programokat haszálom
    A device manager proginál nem tudom, hogyan lehetne tobb funkciot is beállitani egy tengelynek vagy a digital chanel résznél a mode fülön milyen változásokat lehet beálitani.

köszönöm, remélem felismeri a te panelodat is mert azt hiszem nélküle nem is mutatja a menüket.