Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• ujhazi
    Sziasztok,
    Talán készen vagyok :-)

Igaz kicsit megbolondítottam a chip programját, de nem bírtam kihagyni a lehetőségeket.

Csináltam egy kis win-es konfig programot, amivel a chip programját fel lehet paraméterezni realtime és a program annak megfelelően nyomja ki magából a raw értékeket, tehát szó sincs dxtweak cuccról, hanem teljesen raw, tehát iracing is úgy érzékeli ahogy kell!

A panel kezeli a félfordulatot tudó potikat is pl: a DIY pedálokon, ilyen esetben is a teljes 12 bites tartományt adja az A/D konverzióhoz, és szó sincs semmiféle "zoom"-os trükkről.
    Persze ettől függetlenül ha olyan az eszközöd, lehet "zoom"-olni.

a kép magáért beszél.
    Ha rájössz hogy a limit mit jelent, akkor kérlek tarts titokban ;-) , mert az első napokban amikor kitaláltam a funkciót, hirtelen és sem tudtam hogy meg merjem -e csinálni.