Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
unrealnoise #9424 James Cameron (bár bekaphatja amiért a terminator-ok és a titanic után egy tök kiszámítható, "gagyi" filmmel állt elő, de azért azt el kell ismerni, hogy nem hülye..., pl nemrég olvastam), hogy a következő Avatar-nál sokkal kevesebb lesz a szellemképes, homályos részlet akciózás közben, több lesz a képkocka másodpercenként vagy nem is tudom. A lényeg az, hogy 2-3 év és már sokkal jobb, közel tökéletes lehet a 3D élmény.
pionter4: kössze. jó lenne azért ez a 3D rF alatt is, de jah, biztos nem mindegy, hogy plazma vagy TFT.
Egy amoleddel lenne csúcs :D Bár a 3D-s élményhez szerintem már a 23"-os monitorok is kevesek, 27-30 már inkább elfogadható lenne.
A videókártya is gond lehet ugye, 1980-as felbontásban Nvidia módszerrel is feleződnének legalább az FPS számok, szóval max grafikán nem ártana, ha alapjáraton 120 felett menne tartósan a játék. Persze vegyél két VGA-t. :)
Még valami pointer, LCD-n mit értesz vibrálás alatt? 120Hz-es monitorral 60Hz-esként jön le akkor az info lényegében, az meg annyi mint egy sima monitor ma. 3D-ben ez a 120Hz is kevés összessen?