Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Amilyen egyszerű volt leírni, ponnt olyan nehéz :D
A probléma, hogy nem akarom hogy fullosan kimozduljon a szim, a dugattyú teljes hossza már sok lenne. Tehát a potit úgy helyezném el, hogy hamarabb érje el a végállását. Ez a proginak jó is lenne, csak ugye tömege van az állványnak, és azért bizti továbbmozdulna. Arról nem is beszélve, hogy van kézi döntés, azzal is kitudnám végezni a potit. Akkor is ha csúszópoti, akkor is ha síma.
Az is eszembe jutott, hogy felszerelhetnék valami ütközőt végállapotnak. De se nem elegáns, meg elég nagy fejtörés lenne.
Találtam pár 5letet pl :
Mivel egy poti forog olyan 270 fokot, én székestül annyit nem szeretnék. De a progi jobban szereti ha fullos a kimozgás, és pontosabb is a működés.
Az a damilos+karos megoldás jóó, csak eszméletlen randa.
Kitaláltam ezt:
Viszont ez letépné, szétvágná, feldarálná a potit :(
Pedig jó 5letnek tűnt. Majd kitaláltam ezt:
Ilyen csatornagörényből lett kivágva, elég merev, de ha kell jóól hajlik, ponnt ideális az ereje a poti mozgatásához.
Remélem segítettem valakinek :)
Bár még lehet nekem se vállik be, tesztelem :)