Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hát egy cseppet sem vagyok ideges most.Elkészült 7 év után a joystik átalakitás.Ma hoztam haza a kollégámtól ahol eddig csináltuk , ott tökéletesen müködött felismert minden gombot és tengelyt.Hazahoztam rádugom a gépemre erre a win kiirja hogy nem ismeri fel az eszközt
Elvileg szabványos
USB HID protokoltz használ a Plasma MM2 panel igy nem kéne neki driver hanem alapbol fel kéne ismerni minden OS-nek.
Valaki tudna nekem ebben segiteni? Én win7 32 bitet használok aho eddig probáltuk ott XP volt a gépen.
Remélem meg lehet valahogy oldani,mert éppen azért alakitottam át usb-re hogy tudjam használni , most meg hogy kész megint egy olyan oprendszert kéne használnom ami rövid idön belül nem lesz támogatva.
Amugy a panelen van 2 led amikor rádugom akkor a piros párszor felvillan aztán elalszik a zöld, nem csinál semmi, ha jol müködik akkor a zöld villogna a piros folyamatosan világitana a panelen.
A manuáljában le van rajzolva hogy mit jelentenek a ledek villogásai, de ilyen eset nincs feltüntetve ami nálam elöjön