Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tilus
    Fanatec kormányt én messze elkerülném, 4 ből 4el volt gondunk a Masterses nyeremények közül, de olyat is ismerek akinek 7szer cserélték :(
    Clubsport pedál elvileg kurvajó, mérnöki és esztétikai remekmü, 1 évig izgultam rá, és 1 hétig szerettem is nagyon...ráéreztem hogy mi a jó benne, és gyorsan kiderült hogy mi nem:

- Olcsó load cellát használ
    - Szar elektronikát használ
    - Ha a kuplungot és a féket is egyszerre tövig nyomod akkor 80%ot regisztál mindkettő...?
    - Kenni kell a forgási pontokat amik szabadon vannak. Ha megtalálod a megfelelő kenőanyagot, akkor talán tartósan jó lesz, vagy nem.
    - Hall senzort is tisztitanom kellett egyszer mert ugrált a jel
    - Ára viszont nagyon jó, amikor nem nyikorog, nem akadozik akkor b*szott jó és jól is néz ki, de áldozni kell a kinai megbízhatóság oltárán :(

Ezt most nagyon szivemből írtam, és tudatában vagyok, hogy lehet hogy az enyémmel (ami 50%ban még logitech) is lesznek hasonló szívások, sőt..azért nem 1 hónapja ajánlottam fel őket, mert már voltak is, csak azóta lépésről lépésre megoldogattuk ami felmerült.