Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Igen a Thrustmaster ferrari-val kapcsolatban egyetértek, jó kis kórmány volt, egészen hozzámnőtt. Nekem is pont 2001-van, szintén mai napig muxik (max a potmétereket kellet megkenyni mert már ugráltak 6-7 év után), és az öcsém használja elég vasgyúró srác, nem sok minden marad meg a kezébe, de a kórmány birja, amin én is marhára csodákszom, eredetileg nem adtam volna tobbet neki 1-2 hónápnál az ő kezébe. Később én vettem magamnak Logitech G27-et, hát nagyon csúcs cucc, öszehasonlíthatatlan a thrustmaster ferrari vele, de sajnos az új G25 másfél év után kiégett. Utánna 30 nap pangás (reklamáció), 30 után viszaadták a lóvét oszt vettem másikat. De amúgy nincs sok panasz a G25-re, nekem "csak" pechem volt, ugyanis 2006 óta az van mindennel amit veszek, szinte kivétel neklül.
    De azok kozul amiket érdeklődsz, neked kell eldöntened hogy mit preferálsz. Kuplungot (harmadik pedált), vagy 900 fok forgást. Én ezért vettem a G25-t abban mindkettő benne van, meg H váltó is.