11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Szmore84
    számlázás alatt :)
  • steweee
    ohh, köszönöm szépen, akkor veszem is meg. máshol nem jött válasz erre a fontos kérdésre !
  • Szmore84
    régebben láttam én is hogy lesz ilyen, de csak most vettem észre a tesztet
  • pointer4
    Egy ideje már, hála az istennek :D
  • Szmore84
    aki eyefinityben gondolkodik

sapphire adott ki aktiv displayport->dvi atalakitot

http://www.pixmania.hu/hu/hu/07852389/art/sapphire-technology/44000-02-40r-dvi-dugo-displayport-aljzat-adapter.html
  • pointer4
    Igen valszeg másik raktárból kérik át. De ezt írja is a weblapon valahol. Nekem 2 kondi miatt állt a lista, 3 napot berendelés státuszon.
  • Szmore84
    pointer4: neked a hestore-s rendelés és kiszállítás között mennyi volt a max idő ami eltelt?
    már csak az atmega-ra varnak visszaigazolást addig a többit nem csomagolják :, pedig van készleten 81 darabuk
  • bardocz
    Ennyi pénzért inkább veszek PS3-at, meg GT5-öt, de méginkább iRacinget:D
  • pointer4
    Hát a srác így oldotta meg :D
    Mondjuk egy HDMI kábel nem is lenne képes ekkora felbontást átvinni :D Tehát videó jel elosztó, szóba se jöhet :D
    Meg kéne kérdezni, hogy hat-al is megy-e :D
  • bardocz
    Ahány monitoron akarsz játszani, annyi xbox360 kell hozzá? Ez ugye most nem komoly?:D
  • pointer4

Fú, mekkora ötlet.
    XBox360, Forza 3-al, három monitoros, triplehead rendszer.

Utána olvastam a technikai megvalósításnak.
    Nem kell más...

...csak 3 Xbox360. meg 3 Forza3 lemez .. ezeket összekötni hálózaton, és voilá... a játék támogatja
    Csövön a lyuk :D

Jaa, meg a 3 TV :D
  • cselt
    Egy verzió van belőle ami jó PS3-hoz is ÉS PC-hez is, ergo nyugodtan megveheted akárhol, ahol árulják, nem kell aggódni ha csak az egyik van feltüntetve :)
  • steweee
    a DFGT drágább, a legolcsóbb helyen is 28.500 FT. persze pár ezressel nem vacakolok, ezt jópár évre veszi az ember úgyis, én nem fogom tönkretenni, normál hazsnálatban fog elkopni, szóval fontos a tartósság.

ami még nagyon fontos lenne a logitech-el kapcsolatosan, hogy ennek a kormánynak van kifejezetten PS3-as verziója, vagy csak nem minden hirdetésen tüntetik fel, hogy PS3/PC-hez ?
  • Tika
    Igen a Thrustmaster ferrari-val kapcsolatban egyetértek, jó kis kórmány volt, egészen hozzámnőtt. Nekem is pont 2001-van, szintén mai napig muxik (max a potmétereket kellet megkenyni mert már ugráltak 6-7 év után), és az öcsém használja elég vasgyúró srác, nem sok minden marad meg a kezébe, de a kórmány birja, amin én is marhára csodákszom, eredetileg nem adtam volna tobbet neki 1-2 hónápnál az ő kezébe. Később én vettem magamnak Logitech G27-et, hát nagyon csúcs cucc, öszehasonlíthatatlan a thrustmaster ferrari vele, de sajnos az új G25 másfél év után kiégett. Utánna 30 nap pangás (reklamáció), 30 után viszaadták a lóvét oszt vettem másikat. De amúgy nincs sok panasz a G25-re, nekem "csak" pechem volt, ugyanis 2006 óta az van mindennel amit veszek, szinte kivétel neklül.
    De azok kozul amiket érdeklődsz, neked kell eldöntened hogy mit preferálsz. Kuplungot (harmadik pedált), vagy 900 fok forgást. Én ezért vettem a G25-t abban mindkettő benne van, meg H váltó is.
  • rbal
    Minőségre nem tudom milyen lehet a thrustmaster, a logi ezen az áron minőséget ad. A logi fémcsapágyas, kissebb a nyekergés, kotyogás lehetősége (nem mint a MOMO-nál), és 900'-ot fordul, viszont nincs kuplung. A thrustmaster fémcsapágyas, és 270'-ot fordul, van kuplung, meg mintha 5. tengelynek kézifék, 10 gombocska, a login nem tudom mennyi használható pontosan. A thrusmasternek normális váltófülecskéi vannak a loginak meg kis csökevényei. Meg ír ilyent a thrustmaster honlapja (googlival fordítva):
    "Vegyes ékszíjtárcsa és eszközök rendszere (egy sima és ultra-csendes Force Feedback mechanizmus)"
    Lehet hogy ékszíjas akkor az FFB?
    Megmondom őszintén nehéz döntés, hogy válasszak egy már tudom, hogy bevált Logitech terméket, vagy egy egyéb jobbnak tűnő dolgokat felvonultató másik terméket amiről pl nem ismerni a megbízhatóságát. Igaz nekem 2001-ben volt egy Thrustmaster ferrari-s kormányom ami nem nálam, de a mai napig műkszik, igaz már váltófül letört, de kisgyerek kezében volt(van) szal az nem mérvadó.
  • cselt
    Hmm én így helyből a DFGT-re szavaznék, de csak azért mert a Logitechnek jobb a garanciális ügyintézése, Thrustmasterről nem tudok sajnos sokat, pedig egészen jónak néz ki ez a kormány :)
  • steweee
    sürgős lenne a dolog

a megfelelő topicban már feldobtam a kérdést , de még napok óta sem jött rá válasz, úgyhogy ezért itt, hátha tud vki vmit mondani a dologról

melyiket érdemes szerintetek?

http://www.amazon.com/Thrustmaster-Rally-Force-Feedback-Clutch/dp/B000KRXA8W

vagy a

http://www.supergamer.hu/logitech-driving-force-gt-p-4616.html

?

körülbelül egy áruk van
  • Szmore84
    Ha így se lesz jó, tőlem talizhatnánk személyesen is. felszaladok pestre vele azt kész
  • pointer4
    Mielőtt még mindent kicserélsz azon az elektronikán, juttasd már el hozzám, ha majd nincs több ötleted. :)
  • Szmore84
    Üdv.

XR diplayhez megrendeltem mindent + egy uj avr-t a thanos vezerlohoz, hatha azt tettem tonkre.

Amint van elorehaladas valamelyik projektben jelentkezem.
  • pointer4
    Simgauge

• tomi555
    Holnap felteszem valahova, de sok mindent azért ne várj, csak egy grafikus LCD-n kiíratom a sebességet.:)
  • Szmore84
    hogy készüljek az XR display es projectre ha már a thanos egyenlore pihizik

csináltam egy kis PCB levilágítót és az eredménye

• Tika
    Ja, meg van, a SPI-D Digital Speedometer, 28 angol pénzért, ha az?
    Az USB-kel hogy álsz, van még hová dugni? És a gép meg a Windows hogyan fogadja? Azzal nincs gondod hogy mind egyszerre startolni sok neki? Nekem azért kellet csinálnom kulon ki-be kapcsolókat az aktív controllerekre mert egyszerre 5db-ot (secondary KEY és Mouse, G25, Frex, BU0836) már nemtudot normálissan elfogadni. A paszívak mentek, de a kalibrállásal volt a gond, azért a G25 és a Frexet kulon, kulon kell bekapcsonom utólagossan, úgy megy.
  • Tika
    Azt hittem hogy ami van SLI displayod, az mutatja, de tényleg, most nézem a képeken hogy az csak Gear kijelző. De abból már van 2 db a cockpitodon újabban. Most már tutira nem kevered ösze a sebességeket
    Akkor csináld meg szépen a kilóméter órát is, és aztán beléphetsz közénk a klubba, akiknek már van
    Majd mutasd be hogy mukodik.
    Az olyan komplett csomagolás amit csak osze kell forrasztani/rakni/szerelni és kész, vagy te csinálod a PCB-t, és szerzed be az alkatrészeket kulon. Esetleg linkeld be melyiket csinálod.
  • pointer4
    Áááááááááááááááááá....... :P :P :P :P

Ne szivassatok :P
  • Szmore84
    de mikor egy helyben ülsz mit mér? ;)
  • pointer4
    Kilóméter óra te :D
  • Tika
    Kijelződ már van. Abból mi lesz?
    Digitális karácsonyfát készítesz?
  • Tika
    Elfogyott a download. Addig húzták az emberek míg elfogyasztották Én is megnézném, tedd már fel valahova ahol nem fogy el ilyen hamar. Köszi
  • Szabi1991
  • pointer4
    Hogy miket hozott ma reggel a posta :D

Még egy lépés a karácsonyfa látvány felé. :D
  • pointer4
    Mire lesz belőle valami, már a kutya se fog LFS-ezni :D
    Amúgy, babán néz ki!
  • tomi555
    Hali srácok!

Rég jártam erre:) Tegnap elővettem az LCD-s projectemet, be akarom fejezni a műszerfalat meg felszerelni a cockpitra amik eddig megvannak, úgyhogy nekiálltam programozni. Itt tartok, van még mit csinálni, de a "váz" már megvan, optimalizálni is bőven lehet még, de így se késik. A rossz minőségért bocsi, csak gyors telóval felvettem hogy megosszam:)
  • Szmore84
    ment pm
  • pointer4
    Akkor küldj róla képet, alulról felülről, mert más lesz a baj.
  • Tufa
    Vannak üléseim eladók ha esetleg valakit érdekel. Új, fóliás, 1db és párban is, sínnel együtt.

Van kék és piros is.
    21e ft /db.
    Pesten ingyen házhoz tudom vinni!
    sry a hírdetésért
  • Szmore84
    mind a 4 kristályt a hozzávaló progival és a hozzávaló kondival probáltam, de semmi
  • pointer4
    És hány megás a kristály, illetve a firmware, amit feltettél hozzá. Meg hozzá való-e a két kis kondi.
    Lehet nem bírja ha túl magas órajelen hajtod.
  • Szmore84
    teljesen el tudom tuntetni + teljesen feketévé is tudom tenni