Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Annó már csinált nekem cpu blokkot vízhûtéshez, az anyag+munkadíjjal kb 50e-be került volna.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
De ha te ezt így csináltatod akkor ezért menyit fognak kérni?
Ha viszaemléxem én pár kissebb görbített pléhekért pár fúrt lyukkal fizettem 50 Eurót ÁFA nélkul (számla nélkul) (és ebben alig van anyag, ez csak a munkaidö). Az ilyen pedál gyártásért kértek volna kb 500 Eurót (lehet többet is) ha egyátalán elválalták volna, amit kötve hiszek mert nagyobb pénzekért jobb melók vannak. A pléheket is több helyen nem akarták elválalni nagyobb melók miatt, de találtam egyet ahol éppen nem volt munka csak azért válalták el, jobb a kicsi mint a semmi.
Pedál rúd szöge neked kb mennyi gabesz752? a forgósponttól a hossz?
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Az már szinte biztos, hogy az elektronika elkészítéséhez kellõ melléklet ez lesz. Elég jól össze van szedve az anyag, de még lesz hozzá rizsa.
Páromat most fûzöm, az ülésrázos cuccosról.
Egyenlõre nem vevõ rá,egyik nap hazajövök munkából félek az uccán lenne a cuccos.
Legföbb problémám a helyhiány,egy kis sarkom van avval kell beérnem.
Dúrván 1,5m(ha kivágok 1 szekrényt=1,8m)x 1m-rel kell gazdálkodnom.
A cockpitem 1,4m hosszú,40 cm be belefér az ülésrázos cucc?
A mostanit akarom majd átalakítani(persze ha megdobsz majd valami kis írással).
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
3D Vision surround

Hát, úgy érdemes, hogy minél többet forogjon, egy kicsi karral elforgatni a potit, vagy a forgás tövénél fogaskerékkel megnövelni az elfordulását. (Lego) 😄
hülye kép beillesztés nem megy de az elképzelésem ilyen
A blokk helyére egy méjláda került!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
http://media.babaszoba.hu/csevego/3/2/9035123_jatek_babakocsira.JPG 😄😄
nekem egyedi szimulátor lesz de ez már megszokót lehetne 😛 😄
http://www.kephost.com/view3.php?filename=71ltgibz2zc6ob0jrt8u.jpg
valami ilyesmit képzelek el
A következõben szeretném a segítségeteket kérni, hogy honnan lehet G25-öz venni gombokat, ami a kormányon található mert nem mindig reagál ha meg nyomom.
Lehet vásárolni készen ilyen gombokat vagy csak barkács módra lehet meg javítani?
A garancia már lejárt.
Egyszer már szét szedtem és meg néztem, hogy nem-e a kábel lenne meg törve vagy ki csúszót volna a csatlakozóból, de semmi jelét nem mutatta hogy baja lett volna.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
link
nekem gtr2 alatt az ex-hez bevállt ez a setup
Egy kis helyzetjelnetést írnék a pedálommal kapcsolatban. megjött már a leo bodnar féle loadcell-s elektronika potikkal + siekrült hozzájuk gömbcsuklót is szererzni. elvileg jövõ hét környékén megérkezik a loadcell is. a pedálnál már csak a rugót behelyezésére várok.

Játszadoztam kicsit 😊 Kicsit jobbra kellene eltolni a nézetet, hogy a jobb ablakba is lássak valamit, de akkor a kormány nem az én kormányommal esik egy vonalba. Na, majd állítgatok még 😄
Gondolkodj mielõtt írsz:]"
Kurva nehéz lett volna csinálniuk (íöüóõúéáû,.-) billentyûket és pl a szlovák vagy német alapra rárakni.
Itt a német g15:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Itt melóban én is ezt szoktam beállítani, és csavarhúzóval kicserélem a két gombot.
Ez a multiknál így mûködik, amint a panasonic dvd-írók kelet-európai eladása elérte a kellõ darabszámot, mindjárt belekerült a magyar-cseh-szlovák-lengyel-román menü 😄
Kicsit tobb, mint 1 evet hasznalt, tokeletes allapotban.
14.000
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nálunk a szlovák anyival elonyosseb, hogy a default szlovák (felcserélt Z/Y) mellet még ott van egy másik szlovák-QWERTY. A kulombség csak az hogy az Z/Y nincs felcserélve rajta, minden más SK. No ennek a jóembernek nagyon hállás vagyok aki ezt bevezette nálunk (a szlovák billentyuzetet international Z/Y-tel). Habár ezt is csak a magyar fórumokon használom (meg ha valami hivatalos dolgokat írok), de legalább nincs rajta felcserélve a Z/Y.
Kimondottan utállom ha munkába valaki más PC-jén valamit csinállok, és az UNDO (CTRL+Z) miatt fél méteresre kell kinyújtanom az ujjaimat, vagy ha leírok valami komlett szoveget (persze ékezet nélkul) és a végén rápillantok és végig fel van cserélve minden Z/Y <#wilting>#wilting> <#zavart1>#zavart1>
y-z fel van cserélve, mert ez gyárilag qwerty-bill.
De ha a kettõt kicseréled máris emészthetõbb.
Presze, majd max 10000 magyar embernek aki ilyet vett külön csinálnak gyártósort: D Jó viccXD
Gondolkodj mielõtt írsz:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ne hidd hogy a szlovák külömb, arra ugyanúgy jellemzõ - én se szeretem, én is angolos vagyok. És hiszitek vagy nem, de csakis miattatok, magyar barátaim <#wink>#wink> kezdtem el használni a SK billt, az ékezetek miatt - a szlovák nyelv ahogy multkor írtam vígan megvan ékezetek nélkul is, szlovákba sose használlom (már a tanárok is panaszkodnak, hogy már a diákok is kezdenek átmenni ékezet nélkülibe irodalom órán is a suliba), viszont a magyart elég nehézkes olvasni ékezetek nélkul, azért kezdtem használni a magyar fórumokon (hogy ne kuldjetek el a bánatba az ékezet hiány miatt), viszont ezt is csak SK billel írom, azért hiányoznak a "öõüû" (ahol van, ott fontos, hogy ne legyen fére értve, de oda is csak kopírozom egy fileból), de ahol hiányzik oda már nem olyan nehéz odagondolni <#smile>#smile>
Én mikor 4 éve megvettem elsõ dolgom az volt.xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
csak hát magyar kiosztású nem nagyon van.<#szomoru1>#szomoru1>