Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #8821 Minőségre nem tudom milyen lehet a thrustmaster, a logi ezen az áron minőséget ad. A logi fémcsapágyas, kissebb a nyekergés, kotyogás lehetősége (nem mint a MOMO-nál), és 900'-ot fordul, viszont nincs kuplung. A thrustmaster fémcsapágyas, és 270'-ot fordul, van kuplung, meg mintha 5. tengelynek kézifék, 10 gombocska, a login nem tudom mennyi használható pontosan. A thrusmasternek normális váltófülecskéi vannak a loginak meg kis csökevényei. Meg ír ilyent a thrustmaster honlapja (googlival fordítva):
"Vegyes ékszíjtárcsa és eszközök rendszere (egy sima és ultra-csendes Force Feedback mechanizmus)"
Lehet hogy ékszíjas akkor az FFB?
Megmondom őszintén nehéz döntés, hogy válasszak egy már tudom, hogy bevált Logitech terméket, vagy egy egyéb jobbnak tűnő dolgokat felvonultató másik terméket amiről pl nem ismerni a megbízhatóságát. Igaz nekem 2001-ben volt egy Thrustmaster ferrari-s kormányom ami nem nálam, de a mai napig műkszik, igaz már váltófül letört, de kisgyerek kezében volt(van) szal az nem mérvadó.