Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Mindkettő elkészült, Zsikáé is, meg az enyém is. Én már be is építettem a kormányba, de még nincs kész, 1-2 dolgon megakadtam, kezdve a rotációs gombokon, amik nem úgy működnek ahogy én szeretném. A másik bajom vele, hogy egy ideje elment valami forrasztás szerintem, mert a vannak szegmensek a kijelzőn ami nem akar egy ideje világítani, és lusta vagyok szétszedni miatta. Most amúgy rákaptam az F1 2010-re, még ha picit nyomorék is a game, abban meg nem is működik. Úgy látom a spanyol oldalon, hogy nem is igazán fog működni vele, szal elkezdtem szemezgetni a Leo Bodnaros Sli Pro-val. Ez ügyben még lehet hogy kereslek privben Pointer, de még nem biztos. Ja amúgy az utóbbi pár hónapban volt lustaság is, meg erősen időhiány is foglalkozni a kormánnyal. :)

Szabi1991
    Olyan típusút nem tudsz szerintem ebből az XrDisplayból csinálni, mint amit rajzoltál, csak ilyen komolyabbat, vagy csak olyant ami a seb.fokozatot, meg egy ledet teszel ami a váltáskor világít. Rfactorban amúgy nagyon tökéletesen működik a cucc! Ha ráveszed magad, hogy csinálsz egyet, akkor segítek, elmondhatom a tapasztalataimat a szereléssel kapcsolatban ha gondolod. Igaz a kijelző részéből nekem is 2-őt kellett csinálnom, mert olyan zárlatos volt az első, hogy csak na, még Zsikának is elküldtem nézze meg mi lehet a bibi, ő mondta, hogy hót rossz az egész, csináljak újat. ( itt is köszi neki, sokat segített!). De mielőtt nekiállsz esetleg, mérlegeld a helyzetedet, hogy tudsz e chippet programozni, nagyon extrém helyeken forrasztani, esetleg anyagokat, segédanyagokat hogyan, és mennyiért beszerezni. Mert ha nem rendelkezel semmi feltétellel, és nem is nagyon tudod összehozni, akkor nem érdemes házilag nekiállni, inkább kell egy "gyárit" venni, mint a Leo-s Sli-M az kb olyan mint amit rajzoltál. A kedved nem szeretném elvenni, mert én sem csináltam még ilyent, és semmim sem volt hozzá, de nagy nehezen megoldottam a helyzetet. Találtam valakit aki beprogramozta a chippet, vettem maratócuccokat, forrasztópákát, minidrimmelt kifúrkálni, stb..., csak mire összeállt, árban simán felette vagyok 2×-sen mint a Sli-M! De a lényeg, hogy én csináltam, és büszke vagyok magamra, hogy összejött, még ha most valami gebasza is van!!!! Szal szólj, ha segítségre lenne szükséged!