Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Nocsak, meglett Tomi
    Igen, eltaláltad, már megvan a kicsi kocsi, már be is futattam, szakít mint az ágyúgogyó Valójába kissebet akartam kezdetnek, neten úgy volt hogy van nekik raktáron 1db Kyosho DBX, de a boltban kiderult hogy még se, valójában per pillanat nemvolt raktáron. De mivel már ott voltam és mostanában nem nagyon tudnák már egyhama újból odajutni, akkor kicsit korulnéztem a boltba. Rengeteg masina volt nekik raktáron 1:16-tól egész 1:5-ig Elektros, Nitros, Benzines (DBX-et kivéve). Ha már ott voltam, nemakartam uressen hazajonni, akkor mivel nagyon megtetszett a Kyosho Inferno MP7.5 Sports 4, akkor eldöntöttem hogy elhozom. Néztem neten is, jó kis gép, dicsérik, meg valami bajnokágokat is nyert már. A tobbiek a csapatba a DBX-ekkel (a tapasztaltak) meg irigykednek most, hogy én mint kezdő máris Infernóval indulok. Nekem nagyon tetszik a cucc, igazi versenygép, már tobb komolyabb fém alkatrészel (a DBX-be tobb a muanyag). Igazat megvalva mióta megvettem (nyáron) azóta alig cockpitoztam, már nagyon hiányzott a zárt szobából egy kicsit kiruccanni haverokkal (sörön kívul máshová is). Meg ez valamivel több karbantartást is igényel a cockpitnál, majdnem olyan mintha kiskutyám lenne , bejovok, tisztítás "furdetés", persze mert a TV alatt a nappaliba nemparkolhat mocskossan (a panellakásba máshol nincs helye, a balkonra nemakartam száműzni a kicsikét), aztán motor konzerválás, filter tisztítás. Szoval el megy az idő. Bocsi, a tervezett közös versenyunk egyenlore elmaradt, illetve csak késlekedik, reméllem majd még bepótoljuk, csak mostanába nyártól kb 3-4x vettem elő a cockpitot, most nincs LFS league se, még nincs motiváció

Azzal a robotkaros szgépvezérlésű távírányítós kocsival megleptél, azt meg hogy kell elképzelni? Kemény fába vágtad a fejszédet
    És mi lett a magántervezésu cockpit és controllerek tervekkel?