11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Nocsak, meglett Tomi
    Igen, eltaláltad, már megvan a kicsi kocsi, már be is futattam, szakít mint az ágyúgogyó Valójába kissebet akartam kezdetnek, neten úgy volt hogy van nekik raktáron 1db Kyosho DBX, de a boltban kiderult hogy még se, valójában per pillanat nemvolt raktáron. De mivel már ott voltam és mostanában nem nagyon tudnák már egyhama újból odajutni, akkor kicsit korulnéztem a boltba. Rengeteg masina volt nekik raktáron 1:16-tól egész 1:5-ig Elektros, Nitros, Benzines (DBX-et kivéve). Ha már ott voltam, nemakartam uressen hazajonni, akkor mivel nagyon megtetszett a Kyosho Inferno MP7.5 Sports 4, akkor eldöntöttem hogy elhozom. Néztem neten is, jó kis gép, dicsérik, meg valami bajnokágokat is nyert már. A tobbiek a csapatba a DBX-ekkel (a tapasztaltak) meg irigykednek most, hogy én mint kezdő máris Infernóval indulok. Nekem nagyon tetszik a cucc, igazi versenygép, már tobb komolyabb fém alkatrészel (a DBX-be tobb a muanyag). Igazat megvalva mióta megvettem (nyáron) azóta alig cockpitoztam, már nagyon hiányzott a zárt szobából egy kicsit kiruccanni haverokkal (sörön kívul máshová is). Meg ez valamivel több karbantartást is igényel a cockpitnál, majdnem olyan mintha kiskutyám lenne , bejovok, tisztítás "furdetés", persze mert a TV alatt a nappaliba nemparkolhat mocskossan (a panellakásba máshol nincs helye, a balkonra nemakartam száműzni a kicsikét), aztán motor konzerválás, filter tisztítás. Szoval el megy az idő. Bocsi, a tervezett közös versenyunk egyenlore elmaradt, illetve csak késlekedik, reméllem majd még bepótoljuk, csak mostanába nyártól kb 3-4x vettem elő a cockpitot, most nincs LFS league se, még nincs motiváció

Azzal a robotkaros szgépvezérlésű távírányítós kocsival megleptél, azt meg hogy kell elképzelni? Kemény fába vágtad a fejszédet
    És mi lett a magántervezésu cockpit és controllerek tervekkel?
  • tomi555
    Na csak nem megvetted az RC-t? :D Jó kis gép amit linkeltél. Én most robotkaros szgépvezérlésű távírányítós kocsi építésebe kezdek épp TDK-ra.
  • Szmore84
    hat ja az nekem is 100V-s és kurva nagy
    majd megnézem a helyi elektonyos bótba :D
  • pointer4
    Igen, javítottam, sry.

Viszont 100u kondiból 63V-ost nem tartanak ?!?! A 100V-os meg lóbaszó nagy amit küldtek legutóbb. Lehet egy olyat is külön be kell szerezni.
  • Szmore84
    pointer4 átnézve az alkatrészeket ugy látom minden megjött jól
    de a te fontos.txt-ben ez van irva:
    "470 Ohm-os ellenállásból kettő (egy helyett)"
    de viszont most látom hogy csak egy volt a rendelési listában
  • solo
    Háááát, eddig egészségetelenűl kajoltam, de mostanság sok párolt zöldséget eszek, és néhaén is hamar elalszok,elfáradok 1 ültőhelyemben XD
  • Szabi1991
    felhívtam őket, vártam egy jódarabig ( jó a zenéjük :DD) de nem veszik fel.. többször bemondta hogy neten is lehet nekik írni, így írtam az logitech oldalán (de csak angol oldalt találtam ahol hibát lehet jelenteni, ezért beírtam magyarul és angolul is) remélem hamarosan válaszolnak.. :)
  • pointer4
    Azon még sosem próbáltam, csak XP-n. De ha ott tartunk, kipróbálom neked egyszer.
  • Szmore84
    pointer4: felprogramozni atmega-t milyen oprendszerrel lehet, windows7 64bit jó neki?
  • Szmore84
    hát még nem néztem át
    mert éppen gépjármű vásárlás előtt állok, azt amiatt szaladgálok egész nap
  • pointer4
    Star Wars szimultátor ?
  • pointer4
    Nekem már másodszorra küldenek marhaságokat :D De csak 1-2 alkatrész tekintetében.
    Szóval ne csodálkozz, ha valami gondod van.
  • Szmore84
    hestore-s cuccok megjöttek.
  • pointer4
    Akkor lehet kelleni fog a számla, de próbáld meg.
  • Szabi1991
    ha lehet kérni ez jó lenne nekem kisképnek :)
  • Szabi1991
    mármint gyártástól 2év ?
    force ex, szal raktárba már sokat állhatott előtte :D
  • pointer4
    Nem is kell, ha a gyári szám alapján nem több mint 2 év.
  • Szabi1991
    logitech kormányt jelentett már be vki hogy fos és adjanak másikat ? :DD
    elméletileg nemsokára lejár a 2évem, viszont sehol nem találom a blokkot és a papírjait :S
  • pointer4
    Hát, ha van hozzá olyan okos progi, amivel usb-s monitorként lehet használni a képernyőjét.
  • pointer4
    Hajrá! :D
  • bardocz
    Androidos telefont lehet valahogy telemetria kijelzőnek használni?
  • Szmore84
    egy kis helyzetjelentés.

motion-hoz megrendelve az alkatrészek. a Nyák elkészítése még folyamatban. nem tudom hogy kivel mikor hol :)
  • Tika
    Hehe, ez buli lehet
    Nekem is megfordult már a fejembe ilyesmi. Egyenkint már megvannak a cuccok. Már csak ki kell találni hogyan lehet oszehozni ezt ezzel. Kísérletezek egy kamera felszereléssel, de azt csak a videó kedvéért.
    Ma szépidőnk volt, minden esetre mink ma jót buliztunk ezekkel
  • Solt
  • pointer4
    Állom a felét, csak dugulj el :D
  • Solt
    Most az lettem... az egerem ilyet akar! :D
  • pointer4
    Perzsa szőnyeg mániás vagy? :D
  • Solt
    Ha igen, akkor tuti megveszem tőle az egéralátétet... az valami megagigaatombutál darab! :D :D :D
  • pointer4
    Csak nem a te dobozod? :D
  • Solt
    Nagy pukis lehetsz, ha ilyen mélyen érintett!! :D
  • solo
  • NÉMÓ510 #8684
    New generation :) :
  • Solt
    Döbbenet... :D Oda befingik egyet, fél év mire kitisztul a levegő... :D
  • pointer4
    Csak a holttestemen át :D
  • tomi555