Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
NÉMÓ510 #8666 Aztán találtam ezt-azt...Egy dízelporlasztócsúcs rugót,egy generátorcsapágy görgőt,12es csavart +anyát.Plusz még egy törött négyszöget,ami szépen megvezeti a görgőt,alatta rugóval.
Kezdett összeálni a kép
A billegő négyszög alját keresztbe meghúztam flexxel (elmaradhatatlan kellék),hogy a görgő mindig egyenesbe tartsa:
A képen levő sorrend szerint összeraktam a cuccokat (nehogy megint vagdosás legyen a vége
):
A kép alján levő csavar végét,ami majdan a rugó feszességét hivatott állítani,még egy picit megköszörültem hogy becsusszanjon a rugóba,és egy picit megvezesse.
Aztán egy kis hegesztgetés.És késsz..
Végeredmény :
Majd kap egy szép tükörlemezből készült házat,két mikrokapcsolót,egy 3.5öd jackdugót,és bármi lehet belőle.
Most még masszívnak tűnik,remélem az is.Ez már egy rev2.0ás verzió,egyszer már elkészült csak gyenge lett a rugó.Ez jóval erősebb.
A művelet sikere bearanyozta a napomat,és itt a csúcson ma be is fejezem a további barkácsolást.
Inkább focizom egyet
.