Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kell görgõ, akkor ajánlom a Tentét.
50-es görgõ
br. 275.- az önbeálló
br. 362.- a fékes
Tudom nem nagy cucc, de 8-10 darabnál már postával is olcsóbb mint az OBI-ból.
Pici szintezõláb is van náluk, a mi FATH-os lábaink túlméretezettek lennének, azt nem is ajánlom.
<#integet2>#integet2>
The Power of Dreams
amúgy itt érdekes dolgot emlegetnek a kormánnyal kapcsolatban
Csak ilyen rendes minõségû cumóval hajlandó a Thanos féle elektronika rendesen mûködni.
Ponnt nemrég jött a hír, hogy van util ahhoz a cumóhoz, hogy iRacing alatt is kerékblokkolásnál remegjen a gázpedál, jelezve, sokat nyomtad 😄
Kár hogy nem vagyok GTLMasters tag, biztos jó hangulat lesz 😄
még nem jártam körbe teljesen a témát, remélem meg tudom oldani itt helyben...
amúgy hétvégén megyek a gtr masters díjátadójára, remélem a gyõzteseknek járó fanatec termékeket mi földi halandók is meg tudjuk tapizni :]
Ha akarod, kölcsön adom az enyémet, 1 nyák miatt tényleg ne vegyél gépet 😄
Amúgy jól oda sütötted a kerekeid <#vigyor3>#vigyor3>
Az enyémek ilyenek:

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
én elvileg csak ezt a nyákot szeretném megcsinálni, és utána jól elfelejteném ezt az egészet, szal nem akarok sokat befektetni rá :/
amúgy üveggravírozásra is jók lennének ezek a nyákfúrók, nem?
egyébként a fúrókat nem szoktátok eltörni?
PROXXON MICROMOT 50/E
Nettó listaár: 7.264 Ft
kell hozzá még trafó:
4.894 Ft
patronkészlet: kb 1500 Ft
ez 15 bõl megvan fúrókkal minden egyébbel együtt, és még 10 év múlva is használni fogod!!! (az enyém kb 7 éves, és vígan zizeg 28 ezres fordulaton, mintha új lenne)
nyákhoz keményfém fúrók kellenek, 500Ft/db alatt ne vegyetek ilyenre mást, mert a nyákban általában üvegszál erõsítésû háló meg mindenféle mûgyanta van ami a "sima" fúróélt kinyírja kb 2 lyuk után.
aki meg megélezi célgép nélkül a 0.8 as csigafúrót az elõtt le a kalappal 😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Nekem a két nyákot simán bírta. Bele se sikerült törnöm 😄 De 4est már nem fog be 😄
Viszont, megpróbállak tovább bosszantani 😄 Tegnap voltam OBI-ban hogy vegyek lábakat a szimuhoz, ne lapítson le ez se olyan sok szõnyeget. Nem találtam jó fajta lábat, de 90kg-ig terhelhetõ forgós kereket, ami tényleg bazi stramm és alacsony is, azt igen. 850,-Ft volt darabja. Vettem mindjárt 6ot 😄
Igaz nincs rajta fék, de nem még a betonon se virgonc, a szõnyegen, meg végképp nyugis lesz 😄

De ha még a kis fúróhegyek el is tornének, nem gond, remélem kompatibilis a fej, fúróhegyeket meg veszel bárhol bármilyet, csak a fúrógép neégjen ki 2 fúrás után, nekem az a lényeg. Gondolod az minoségi cucc? Mert akkor biztos megéri, nálunk enyiért nemkapod meg a felét sem.
De amúgy a méretet elbaxtam, elkevertem. Most nézem, hogy az én régi PIKO fúróm 4-ig fogadott fúróhegyet, csak szegénkébe kiégett a motor, mert mikor koltoztem nagy volt a káosz és azzal fúrtam a kis lyukakat (2-3-as) a bútorba a csavaroknak, az még nem is volt gond (mert puha fa), csak az hogy sokat és túlmelegedett, sok volt a meló... Na és azóta se tudok olyat szerezni amibe belemenne 4-es. De viszont amit te írsz annak olyan jó az ára hogy még 4 nélkul is elfogadnám, csak normál kompatibilis feje legyen normál fúróhegyekkel, ne valami extra speciális.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Azt hiszem nekem ez a szett van, ez3ig fog be pont. De amikor én vettem, volt egy olcsóbb is, az olyan 2800 volt, nem is értem miért nem azt vettem 😄 Biztos nem tetszett a színe 😄
Rá teszed a nyákra, és le-fel kell huzigatni rajta azt a hengert, és akkor pereg a fúró <#vigyor3>#vigyor3>
Csak bátran bele, 1 nyák miatt nemérdemes 5-6000 Ft-ért venni. De ha sokat fogsz ilyesmivel foglalkozni akkor ajánlom, mert a villany fúró gyorsabb <#smile>#smile>
Pointer - ha nyák fúrót is tutsz olyan hiper-szuper olcsón hogy 3 rongy, abba mekkora megy maximum? 3-as belefér még? Mert nekem volt egy olyan fasza olcsó kis PIKO fúróm amibe belefért egész 3-ig. De most amik vannak mind 5-6000 Ft (18-20-30 Euro) és max 2-2.5 megy bele.
0.8mmes fúrót, lehet be se fog 😄
Meg az L alak szar hozzá.
Nincs 3 rongyod egy nyákfúróra?
amúgy kézi fúróval h illik nyákot fúrni? 😊
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Az nem kevés pénz érte 😊
Viszont egy kész cockpit 😄
Az öreg, meg szerintem vagy gépel vagy vezet, de még mintha a mûhelyben próbálkozna 😄
Az öreg jól elbarkácsolgatott, bár amikor fentvan a billentyû...nemtudom, hogy tekergeti a kormányt, szerintem kicsit közel van a kerékhez az a lap!
Jah és amikor elötte van a bill...hát has elött is nehéz lenne írogatni!😄
De mindenképp ügyes!😊
Kíváncsi leszek az árára, hogy milyen drága manapság fémbõl készíteni valamit 😄
Érdemes a videot lecsekkolni kicsit lejjebb!
(én biztos nemvenném meg!😊)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
ez még a régebbi nyák verzió, plusz led, az újon már ez nincs rajta.
beültetési rajzon egyértelmûen látszódik a tüskesor helye
a mûködõ nyákról tudnál lõni pár képet?
A kész Mjoy panelbe tedda mikrokontrollert, és az stk200-al a helyén tudod beprogramozni.
Minden a helyén, programozó kábel felrak, MJoy USB-be bedug (onnan kap tápot) programozóval letöltöd a kontrollerbe a firmwaret, restartol és már mondja is a PC hogy játékvezérlõ telepítése...
Épp backupolom a telefonom, kb még fél óra 😞 aztán teszek fel képeket hogy néz ki.
Annyi még, hogy az STK200 elvileg 10 tûs programozókábellel van ellátva, az MJoy panelen meg a 6 tûs programozó csatlakozó van, a lábkiosztás az avr.tavir.hu oldalon megtalálható.
Ha eltévedsz akkor szólj és adok direkt linket késõbb
( egy speckó elosztót ami tulajdonképpen egy videó kártya kiegészítõ 1 bemenet és 3 kimenettel)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha viszaemlékszek a régi szép idokre menyit játszottam az elso Driverrel, még Pentium III volt Radeon Rage Fury 128 ViVo 4MB kártyával, még nem volt kórmányom se. Az elso Driver volt a legjobb fizikával meg úgy átlagba legjobb az egész sorozatból. Az elso Drivert nyomtam 1998 vagy 99-tol ahogy kijott egész 2003-ig (aztán vége minden gameolásnak, mert 100% munka lett nekem, semmi szabad ido), az a rengeteg video replay amit vágtam benne az internal video editorral. Aztán a kovetkezoknél már nagyon csalódott voltam, egyetlen dolgot a grafikát fejlesztették, minden mást leértékeltek és degradáltak GTA-ra. Még anyi fizika se volt benne mint az elsobe. Az elso Driver a TOP a tobbi csak tomegtermék a szemétdombon.
Te bízol abban hogy a kovetkezo jobb lesz mint amik az egyes után voltak? Habár ideje lenne már enyi vacak után végre kiadni egy minoségi cuccot, de a mai világba a mai minoség tapasztalataim alapján a legújabb se lesz jobb minoség mint az utolsó. Manapság mindenki csakis a grafikára oszpontosít, minden más el szok lenni hanyagolva (fizika, játékélmény).
A Trailer az nagyon csúcs, szép élményeket keltett fel bennem, nagyon jó érzés volt látni, de ez csak mézes madzag, aztán majd jon a game <#wilting>#wilting>
3 db 22"-os monitoron gondolkozom. De lehet megérné (pénzügyileg biztos. 😊), hogy mondjuk csak 19"-osak lennének az oldalsók...
70 es Challengernek jobban örültem volna<#zavart1>#zavart1>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amikor lehajtja a napellenzõt beugrott egy nosztalgikus, akkora feeling 😄
Az ülést is meggyógyítottam, már nem süllyed a bele.
A pedált lehet kicsit feljebb meg kellesz fúrni... 😊
Bocsi a mobilos fotókért 😄
jól értem, h at STK200-as avr programozóhoz kellett volna egy olyan nyákot is csinálni, amibe beültethetem az avr mikrokontrollert és bevezethetem a külsõ tápot?
amúgy kimarattuk a fényes papírra nyomtatós, vasalós, lemaratós módszerrel a nyákodat, csak egy helyen kellett az összeérõ vezetékeket kapirgálni 😊
más:
cockpitemhez az u alakú menetes szárat vmi elfekvõ húzott anyagból csinálták meg, simán leesztergálták, menetet raktak rá, csak a meghajlítás volt netszes... sima hengerelt mezei a38-as acélból voltak a próbadarabok, hajlítószerszámmal félkézzel hajlítva már a harmadik darabnál sikerült belõnni a megfelelõ hosszt és szöget, a rendes menetelt darabokat viszont két kézzel is alig tudták meghajlítani, és a 15. selejt után ráhagyták a dolgot, szóval vmi jó combos anyagot sikerült kifogni 😄