Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Húha, mi volt itt? Nagytakarítás?
Ilyen régi cuccok kerultek elo az archívumból.
Amúgy ami azt illeti, már kész van, csak valamivel kisseb képernyot használok
Az az igazság hogy ezelott mindig azt a kifogást vettem elo hogy kicsi a monitorom, keveset látok, hogy igazi autóba sokkal tobbet, meg hasonlók... Viszont aztán elfogadtam a tényt hogy a igazi versenyzo sem lát tobbet mint amit én a monitoron. Hiába a nagy latószog és perspektív látás a valóságban, ha a valóságban rajtad van a bukósisak, amibol alig látsz ki, perspektív kátás ejtve. Szoval nincs kifogás, meg kell tanulnom versenyautó bukósisak látásmódba vezetni
Utcait sisak nélkul simán tudok magabiztossan és elevenen, de a versenyautó az kicsit más tészta, méghozzá bukósisakban. Szóval hajrá, felszerelés készen áll, indulok a versenyen
De most melyikkel? A kicsi kocsival a nagy sárba, vagy a nagy kocsival a kisszobába?