Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Én ezt anno úgy oldottam meg, hogy volt egy miro DC30as kártyám, és olyan VGA-t tehettem mellé ami éppen jó volt játszani :D
    Én viszont úgy látom, hogy az ATI csak azóta jó, amióta az AMD rátette a kezét. 3xxx 4xxx 5xxx sorozat mind kiemelkedő volt, most a 6xxx jön. Mostanra (5xxx) megverte és alázza az Nvidiát, amióta nekem van jó drivereket is tudnak írni. És ez a kártyám nem is akar tönkremenni :D Bár csak novemberben lesz 1 éves :D
    A mostani drivere tökéletes, bár az elmúlt 3ban benne volt egy eyefinity bug, ami az előtte lévő háromban sosem (bár csak a 64bitesw7ben, 32bitesen nem), de ilyen dolgokat számtalanszor az Nvidia is eljátszott :D Azt birtam NVben, hogy a offical, főleg a certified driverek mindig fagytak. Csak a betásokkal ment jól, és stabilan :D
    Azt hallottad, hogy januártól az ATI logó megszűnik, és AMD lesz? Így már minden bugra való készséget levedlenek XD :P