Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hát ez meglepo hogy a 9800XT neked kimúlt (érdekes hogy miért csak 1 év gari? úgytudom min 2-nek kellene lenni, nem?), ez az elso ATI amirol tudok a nem AMD-s ATI korban hogy kimúlt, talán peched volt, pedig nekem asztán nem kevés ATI kártya átfutott a kezeim alatt 10 év alat, mivel 1998-ba fedeztem fel az elso ATI-t ami végre kb 2-3 hónap tesztelés után rengeteg márkajú kártya kozul az egyetlen teljesítette kívánságaimat és vágyaimat a megfelelo szinten. Persze ez nem azt jelenti hogy a leggyorsabb volt. Az igaz hogy 3D-be játékokba az nVidia Riva 128 pár szőrszállal gyorsabb volt a Rage128-nál, de minden más téren lemeradt a Rage128-tól. Mivel nekem soha nem kizárólag a game 3D power volt a legfontossab tényező, hanem nagyon nagy hangsújt fektettem az olyasmikre mint a video-smooting, 2D megjelenítés, texture-smooting, ViVo, Video-IN, stb... (mint akkor még aktívan videóval is foglalkozó emberke), akkor pixelizált vagy matrixosított (nem megfelelo video-smooting) engem nagyon zavart a Riva kártyákon. Szoval olyan 3 hónap sok márka és kártya tesztelgetése után megtalaláltam az igazit a nagy "Ő"-t
, és azóta mindig ATI-t vásároltam magamnak és a szerelt gépekbe is (hacsak nekívantak valami más konkrétat), szoval rengeteg ATI kártya, és maximális elégedetség, addig amig a kezembe nem kerult az elso AMD-s ATI kártya máris rengeteg bug, és elégedetlenség a hibássan vagy nemmukodo driverekkel és funciókkal és SW supportal és persze a custumer supportal is, mintha óriásit furdult volna a kocka 180 fok "U"-Turn ahogy átvette az AMD az irányítást. Na jó, még az elso hibás kártyánál azt hittem hogy csak véletlen, de mikor kinyiffant a kovetkezo, és az azutánni is (nem csak nekem az én gépembe hanem a szerelek is), akkor már el kellet fogadnom hogy ez nem csak véletlen pech, hanem AMD tény. Van 1 másik tény is az eredeti ATInak gyakrak megtortént hogy nekészultek el idore és huzódott a fejlesztés, és gyakran (ha nem mindig) elkéstek az nVidia után, de amit kiadtak az hibátlan és tokéletes volt. Amióta AMD-s az ATI azót átvették a vezeto szerepet és mindig ATI jon ki a elso záslóshajóval, és csak utánna az nVidia. Nos ebbol mindenki azt von le amit akar, és nem bíztatok senkit semmire, csak megjegyeztem 
Nos akkor itt és most zárult be nálam a tobb mint 10 éves maximális elégedett ATI FAN klub. Ez van
Mit tehetsz? Jót nevetsz. Irányt váltasz, és mész tovább.