Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ez érdekes, nekem meg pont fordított tapasztalatom van.
    Nekem is volt kb 6-8 ATI Rage asztán meg Radeon kártáim, és soha egyikkel se volt semmi gond, de csak addig amíg létezett az ATI cég. Viszont ahogy megvette az AMD, az máris megmutatkozott az elso AMD alatt kiadott ATI kártyámmal, ami azon kívul hogy totál bugos volt és használhatatlan a driverje (meg az oszes havonta kiadott újak is), még 4 hónapon belul kiégett. Beszereztem egy ugyanolyan másikat, az 1 héttel a jótállás után égett ki. Azon kívul, még az 1-2 leglényegesseb bugokat kijavították a driverekbe az kb 10 hónapig tartó napi jelentésembe (bug reportba) kerult, mikor megelégeltem a napi reportolást, felraktam a youtubera
    link1a
    link1b
    link1c
    link2a
    link2b
    link2c
    link2d
    érdekes, azután hirtelen kijavították a hibát (egyet a 4-bol, itt csak 2 hibáról vannak videók), érdekes, addig nem voltak hajlandóak, pedig minimum 400-500 reportot elkuldtem nekik addig míg felraktam youtubera.
    Szoval nekem enyi elég volt az AMD-s ATI-ból. Kár érte, mert míg az AMD nemturkált bele addig minden tuti megbízható volt, HW es SW,driverek is, AMD elott sose volt az ATIval semmi gondom, minden tokéletessen mukodott, pedig elhihetitek hogy ha valaki, akkor én brutálissan leteszteltem mindet.
    És annak idején (1998) azért indultam el ATI vonalom, ami nVidia a kezembe kerult az mind csupa bugos és megbízhatatlan volt (persze akkor még 1998-ba az nVidia csak kezdett, de az ATI 1000x megbízhatóbb és minoségibb volt). Enyi az én tapasztalatom. De a te ATI-s rosz tapasztalatod mikor volt? Még ATI alatt (2006-ig) vagy már AMD alatt (2006 után)?