Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• samsung123
    Nem sajna...sima 1360x768 mert 3-4évvel ezlött képzelheted mennyibe kerültek a FullHD-k ..amugy meg láttam sok helyen fullhd-ban játszani sokakat, de a rengeteg erőforrás igénye miatt szerintem nem éri meg...nincs akkora különbség hogy megérné...élsimitás és kész! lehet most sokan nekemállnak emiatt, de a játékokat HDready felbontásra tervezik(konzol hatás) és már 1,5m ről nem látni a fullhd előnyeit(82cmtvn). Másik, hogy nagy hype meg a FullHD mellett a videókártya gyártók részéről..mivel csak a magas felbontásra kell csúcskategóriás kártya...nem is tudom mi változást látni egy 22colos fullhd monitoron hdreadyhez képest(játékokban), már kb 20cm-ről fizikailag nem látja a különbséget (a recéken kívül), szerintem jóval 100cm felett kell FullHD.