Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pummis
Álítolag el szuditot a foszer :S.Apum mesélte régen egy Szlovák busz is le ment és mindenki meghalt :S .Nem tudom tavaly én is megcsusztam azóta nem bátorkodom :S megvan a magam kis helye 😄 .Én szeretem a hegyi utakat .Bár volt egy barátnõm ki durván tolta csak keresztbe 😄 biciglivel se rossz le menni csak vissza fele rossz 😄
de okos ember lemegy és vissza jön busszal 😄 Most én is gondolkozom veszek valami kis babetát vagy simsont csak igy motorozgatni 😄 bár nem vagyok nagy motoros mert el esetem már kettõször 😄 egy robogoval és egy pitbike volt az áldozat 😄
de a szimulátor ezért is jó ott kilehet élni magam 😄 és nem jön egy számla gyorshajtás miatt 😄

Tika
Sokan nemszeretik, de én imádtam az ilyen hegyi utakat és szerpentíneket, csak persze az nem azoknak való akik rohannak a halálba.
Hát az a kamionos az nagyon csúnya, megporkolodott rendessen, elég kellemetlen, foleg a sofornek.
Csak észnél kell lenni és nem kell túlzásba vinni, ahogy mondod <#smile>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Pummis
az a duna ami folyik.Én abba a kis faluba lakom ott a 4 képen 😊 nekem a kilátó nincs mesze de egy biztos az árvíz nem fenyeget.Nálunk inkább a halál eset gyakoribb szinte minden kanyarba egy kereszt ahol egy motoros vesztette életét rengeteg halál eset van
mert a motorosok nem tudjak mi a határ aztán néha nem jön össze nekik :S na meg elég nagy szakadék van az ut egyik oldalán nem rág egy kamionos ment le a szakadékba :S pár kép :S

Pummis
höh ?😄

Tika
No de lent a faluba laksz. Vagy kimondottan fent a hegyekbe? És mi folyik ott lent?
Amúgy az ilyen képek után csorog a nyálam, fantasztikus helyek, kész paradicsom. Azt tudom hogy a munkával olyan helyeken gond van, de a kornyezet szempontjából irigyellek téged. No de ez van, valaki beton erdobe lakik, vakaki meg igaziba. Én már az utóbbi idobe ilyen kornyezetet csak képeken látok, amióta csak bent dolgozom, és nem járok ki. Egész más hatással volt rám a kinti munka, rengeteg helyet bejártam hasonló helyeken és az a munka feltoltott mint az aku-t, a mostani meg kifacsar mint a rovidzárlat. No de mit tehetsz... Donteni kell ha a kinti munkát totál szét cseszik és degradálják és alulértékelik, és a benti számítógépes meló az elismertebb és értékeltebb és a munkaádónak a fontossab. Mindig szerettem a számítógépeket, de egyszer mindenbol megárt a sok. Momentálissan 16 PC-ért felelek, de ezeken kívul még itt a helységbe a tobbi 40 db. Legalább a 2 projektor már nemmelegíti a levegot nonstop.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

milk4
Photoshop!!!!!!! Nincs ott a lábánál egy ír kobold!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pummis

Pummis
A szivárvány is tõlünk indul 😄😄

Pummis
😄 nem mükszik ez a szar 😄 de csak össze jött 😄

Pummis

milk4
Na még1x

Pummis

Pummis
hegyekbe lakom 😊szoval téleg hideg van de teszek fel egy pár képet hogy te is tapasztald 😊 ezek a képek a kiláton készültek egy pár napja 😊 .De a köv szimo is fábol lesz 😊 nem tok hegeszteni

Tika
Szegénke cockpit, pedig már egész stabilra kipofoztad, nagyon hideg lehet nálatok a télen, hogy a kazánba végezte <#zavart1>

Pummis
Hát azt biztos hogy jobban megy mint a szimulátor épités 😊 huh de nagyon hiányzik a szimo kár hogy eltüzeltem 😞 de se baj köv honaptól valami lesz 😄 de sajnos az alaptól kell kezdenem kormány vásárlás 40 rupi jaj a szívem de olcsobb kategoriát meg nem akarok venni már

TaRka0107
Lehet hogy nem pont ide tartozik, de akkor is beteszem😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tika
Ahha, akkor majd ha ilyet fogok csinálni akkor hozzád fordulok, látom értesz hozzá <#smile>
Én nemvagyok jártas az ilyesmibe

Pummis
Nem ugy van az 😄 a rendõr nem szokót bele nézni mivan a motor térbe ha meg mégis pont el romlót a moci tetõ nyitó 😊 a vizsga szokott nagyobb baj lenni :S oda azért kell ismeretségi kör kivan ez találva 😛

Tika
De akkor papírok nélkul max a parkolóba autózhatsz vele <#nemtudom>

Pummis
Áhh nem megy át de a pénz beszél.Ez semmi haver a wareszba egy 2.0 Dohc mocit rakott bele na az már valami 😄 nekem csak egy 1.6 van benne most barátnõm is elméletileg a lada samarába ö is 1.6 golf mocit rakta bele már csak a kábelezés van neki.

Tika
A cockpitnak az ellentéte.
Azoknak akik nem computerrel akarnak valóságot szimulálni, hanem fordítva - valósággal computer gamet <#nyes>

Hát ezek már nagyon pihent agyúak.

Tika
Te belegyomoszoltél 1 Golf motort a Warbiba? Az ilyesmi átmegy papírilag is?

TaRka0107
Valaki erre?

Pummis
Csak neked csináltam 😄 de kiváncsi lennék a te munkádra is

Pummis
Jó lett 😊

Pummis
Erre szokták azt mondani kinek a pap kinek a papné <#crazya>

LeWyTy
MS Paint tuning vaze

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

milk4
A Wartburg sem lett sokkal jobb.

Pummis
Maga a kép elég pici de ha nagyba tolsz megcsinálóm normálisan, Az ûltetés meg nem csak airride-al lehet,Kerék dob járatot modositod és meg is van oldva sok rat kocsit igy oldanak meg anno én is gondolkoztam csak nem volt kedvem se a sárbádöt szélesiteni sem a kerék dob lemezt sem a kasznit vágni

milk4
Bocs,hogy "beszólok",de eléggé bénán bánsz a PS-el.Fõleg,hogy a hátsó küszöböt élõben képtelenség úgy megcsinálni.És ennyi megültetni csak airride-al lehet.

Pummis
most volt kész a motor csere 😄 fincsi golf moci olvad a aszfalt a kövér gáztól 😄 de szimo kell fáj a szivem a lfsre 😞

Pummis
Cs3mal csináltam 😊

LeWyTy
WoW ezt mivel csináltad?
Én is akarok.
Moderálni kéne a leendõ vasat<#idiota>

Tika
<#wow1> wooow, ha ilyen lesz, akkor ez marha jó skin lesz, de akkor csinálj hozzzá 1 jó setupot is, és akkor már neked nem is kell a cockpit <#vigyor3>

LeWyTy
G25 Válogass.

Pummis
Szeva miden nap olvastam a forumot igen készül a dolog.,Egyre megkérek mindenkit G25 kellene eladó valaki tud valamit ez ügyben ?
a Waresz hmm most szétvan kapva 😊 prijekt átépités kép : jelenleg festõnél van a kocsi

TaRka0107
Szevasztok! ehhez kell valami alkatrész amit venni kell?😄

Tika
Szia haver! Hogy ityeg a fityeg? <#nyes> A Warbi még mukodik? Hol voltál ilyen sokáig, az idegen légióba <#vigyor>
Kár hogy eltemetted a cuccodat, sok munkaórád volt benne.
Az az érzésem hogy hamarossan valami új cuccot fogunk itt látni <#vigyor3>
Amúgy amíg elvoltál, lefutott az én szerkezetem prezentációja, láttad?
Ha nem, akkor itt #7355 megtekintheted
Akkor majd folyamatossan számolj be hogy haladnak a munkálatok nálad... <#vigyor3>

Tika
Ez igen, repuléshez nélkulozhetetlen, TrackIr nélkul nem sokat ér. De autóversenybe max gyorsaságnál pont az íven maradni és ideálissan betalálni a kanyarba állandóan mozgó FOV-val és kilátással nekem nem megy. Esetleg az a free autózás valami offroadba és élvezni a kornyezetet és kilátást, ahoz jó lenne, de LFSbe éles versenybe nemlehet.
FPS-t még nempróbáltam, habár úgy terveztem mikor az utolsó új PCt vettem 2007-be, de azóta se jutottam hozzá, rengeteg dolog máshogy alakult, és szinte minden akkori tervem felborult. A Hyper Frex cockpitem meg egyátalán nem volt tervbe, az meg csak úgy jott pillanatok alatt mint spontán otlet.
Szoval FPSbe még nemjutottam hozzá, ahoz nemtudok hozzá szólni.
De repuléshez mindenképpen kotelezo!!!

cselt
Ezt azér így elfogadnám 😄
pointer4
LeWyTy
Én aztán elfogadom... meg aztán én vagyok maga a sérthetetlenség... <#wave>
ha be is szólnak... only leszarom<#hehe>

Egyébként arma2-t próbáltam és nagyon bejön... föleg a helikopterezés, csak épp hogy elbírja a gépem, meg csak eredetivel lehet multizni<#whatever>

Bucser
Nem lebasztalak. Csak ilyen szögletes a stílusom, mert sûrítem a mondanivalót.

Akinek tetszik elfogadja akinek nem tetszik azt meg lexarom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pointer4
Nekem se jött be autó szimnél, ne aggódj 😄
Ahogy néztem pl helcsi szimnél, meg kötelezõ darab kb.

Amúgy nem vagy lebaszva, Bucser ilyen, õt így szeretjük 😄
pointer4
Neked soha semmi sem esik rosszul, mert mindig van valami hüje válaszod 😛
Tehát most kifogytál a szavakból 😄
<#wave>
LeWyTy
Nem repülõssel még nem próbáltam.

És azért mondtam hogy nem jön be mert nem jön be.
A LFS-ben próbáltam ki... és egyszerûen nem tetszett.
Ahogy elfordítod a fejed... de a szemeddel ugyan oda nézel... meg hogy ha kanyarban elnézel oldalra akkor már nem tudod jól megbecsülni az ívet.(engem az alap játékban az a kicsi mozgás is nagyon zavar)

Ez az én véleményem.
Kipróbáltam nem tetszett most ez miatt nem kell lebaszni.

Ez rosszul esett melák... nekem normálisan be van lõve... napjai mentek el 1-1 játéknál... :S De most már el nem tudnám képzelni nélküle a szimulációs életet... 😊

www.smart-bus.hu

Bucser
Repülõszimulátort repültél már trackir-al és trackir nélkül? Ég és föld a különbség.

Arma 1- Arma II-ben voltál már gyalogos TrackIR-al és anélkül? szintén ég és föld a kettõ.

Helikoptert már nem is említem.

Általában azok nyilatkoznak így a TrackIR-ról akik

1.: Életükben nem rendelkeztek sajáttal.
2.: Ha rendelkeztek sajáttal belõtték a default profile-t és azt hitték ennyit tud kikapcsolták és eladták vagy azóta sem próbálták.

Minden játékhoz finomhangolni kell és akkor hihetetlen élményt ad.

A motioncockpit lényege, hogy érzed a g hatásokat. A 120 fov lényege, (3 monitor akár) hogy lefedi a perfiérikus látásodat (segíti a beleélést) A TrackIR lényege pedig, hogy nem kell gombot nyomogatnod, ha valahova nézni akarsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pummis
Sziasztok
na vissza tértem 😊 ujra épitek egy szimot az utolso a kazánba végezte 😊
Pointer amit csináltál pedált annak a a méreteit megtudod nekem adni ?