Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
NÉMÓ510 #8610 Köszke a biztatást.Az első naplód után(prohardver) váltottunk emailt,de aztán a fiók mélyére került a project
.
Viszont mostanában megint foglalkoztatott a dolog,és megcsináltam a vázat.A méretekben nem minden stimmel,szerintem ez egy kicsit atombiztosra sikeredett
.Holnap készítek róla fényképet,és elküldöm emilben.
Amiben nem vagyok biztos,az az hogy még mindig a K8055 kisérleti interfész a legjobb megoldás a vezérléshez?
És nem tudom hogy potméterból milyen fajtát kellene venni (ha a K8055 modellt rendelem meg).
Levegős mkh (munkahenger) van 2db az oldalirányú mozgatáshoz (egy próbát megér sztem a 2 munkahengeres megoldás,27cm munkahosszal ).
Valamint milliszekundumos szelepekből sem vagyok járatos.
A rendszer (levegős része ) 8,5bar-ról működne(kb50L).
Egy szó mint száz,a K8055 modell egyenlőre a legmegfelelőbb erre a célra?(ettől függ a többi kérdés is)
Uhh.Ez egy kicsit zavaros lehet.