Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nekem BU0836 van
Kimondottan LFS miatt csináltam (meg az egész cockpitot is), akkor még nem volt a 3-as gomb a reflektorra, úgy egy átkapcsolóval oldottam meg, hogy bekapcsoltam és égve maradtak a reflektorok az autón. A tobbi gomb gond nélkul mukodott, akár ki vagy be kapcsolt reflaktorokka. Aztán jott a Z28 patch, ott már gombal be és ki lehet kapcsolni. Szoval ez megoldott.
De sokkal nagyobb gondom van a bajuszkapcsolókkal (index/blinker), amit én is autóból akartam beszerelni, de az bekapcsolva marad, az meg nemjó. Szoval ha ilyenre gondolsz, akkor az nemjó. Sajnos én se használhattam fel az originál kapcsolót az autóból, hanem helyettesítenem kellet egy billenokapcsolóval ami viszaáll alaphelyzetbe. Elektronikából megcsinálok szinte bármit, de tervezni netudok sajnos. Az egyik kollégám igérte hogy besegít nekem és megtervezi az áramkort ami megoldaná ezt a dolgot és relékkel beigtatható a Bodnar BU0836-be. Csak sajnos ahogy ismerem abból se lesz semmi, csak puszta igéret volt. Belekezdett de aztán valahogy elmúlt a szándéka. Hogy nen legyek túl negatív a sohaelkészuléssel, akkor esetleg úgy fejezhetném ki hogy kb a Duke Nukem Foreverrel egyidoben fog elkészulni ez a dolog. Szoval ha találsz rá megoldást akkor légyszi tudasd velem is. Addig is marad a momentális verzió, nem gond, gyorsabb a pályán ugyse leszek tole, használni tudom most is, csak kicsit másképp, nem gond.